Комплект за календар Rayfilm,-1486
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комплект за календар Rayfilm, Портрет А4 590137

7,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Комплект, с който можете да проявите своята изобретателност и творческо мислене. Подгответе си снимки по Ваш избор, отпечатайте ги върху хартията на Rayfilm, която сте избрали (различни формати, дебелини и повърхности), подвържете с материалите, приложени в комплекта и ще имате уникален персонален календар, пълен с празнични спомени и незабравими моменти, с който ще зарадвате колеги, приятели и роднини.Създаването на календара е много лесно-чрез безплатния софтуер Rayfilm Printer определяте характеристиките на календара и поставяте любимите си снимки. Комплектът съдържа

Перфорирани листа А4 - 13 броя.

Картонена подложка - 1 бр.

Спирала за подвързване - 1 бр.

Закачалка - 1 бр.

Хартия Rayfilm R0291.CA07G, гланц, за лазерен принтер.

Техническо описание

590137