Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE 454
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE 454

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE е подходящ за помещения до 25 кв. м. Моделът е с ниски нива на шум и най-висок енергиен клас - А+++ на охлаждане и отопление. Разполага със специален Plasma Quad филтър, който неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните ламели и интелигения „3D i-see sensor“, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията FH са с 36 месеца гаранция.
3658,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Подробно описание

Най-висок енергиен клас

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE е с енергиен клас А+++ на охлаждане и отопление, което осигурява висока ефективност при минимална консумация на енергия. С него ще се наслаждавате на комфорт през всеки сезон, без да се притеснявате от високи сметки за електричество.


3D i-see сензор

Инверторният климатик използва изключително иновативен сензор  “3D i-see sensor” за триизмерно сканиране. Той разделя помещението на 752 зони и улавя човешкото присъствие чрез термография. С негова помощ въздушната струя се регулира интелигентно спрямо температурата във всяка зона и местоположението на хората. Климатикът преминава автоматично в икономичен режим, ако не засече присъствие.


Свеж и чист въздух с Plasma Quad филтър

Mitsubishi използва Plasma Quad филтър за своите нови модели инверторни климатици, за да осигурят чист въздух и здравословна среда в помещението.  Системата неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха, като разрушава клетъчната им структура, в следствие на което стават безвредни за хората.


Естествен полъх

Технологията „Natural Flow“ на Mitsubishi Electric MSZ-FH контролира изходящият въздушен поток от климатика, създавайки приятно усещане, наподобяващо естествен бриз. Това ограничава възможността да изпитвате дискомфорт от силна въздушна струя.


Контрол над въздушния поток

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE можете да контролирате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая .Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява по тавана, което елиминира неприятното усещане за течение.


Двойни ламели

Двойните ламели разделят разпространението на въздуха в различни посоки, за да раздвижат въздуха не само в голямо пространство от помещението, а и да се усети между двама души в различни части на стаята.

3D i-see сензор

3D i-see сензор улавя човешкото присъствие и контролира температурата на зони. Интелигентната технология предоставя възможност за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

Plasma Quad филтър

Иновативният Plasma Quad филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха. За да постигне този ефект, се създава биоплазмено поле в микроструктурата на филтъра чрез високо напрежение.

Наблюдение на температурата в зони

Функцията за "наблюдение" на температурата на определена площ работи въз основа на данните, събрани от "i see" сензора. Той от своя страна, контролира температурата в стаята по сектори и насочва въздушния поток към тези от тях, в които тя не съвпада със зададената на климатика стойност. (Ако при охлаждане, температурата е по-висока в един от секторите на помещението, то климатикът ще насочва по-голям въздушен поток към този сектор.) Това елиминира излишното отопление/охлаждане и допринася за по-ниски разходи за електроенергия.

Сензор за присъствие

Сензорът отчита човешко присъствие. Спрямо това и персонализираните настройки на потребителя, преминава в различни режими на работа.

Интелигентна климатизация

Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

Natural Flow

За да се създаде здравословен въздушен поток, най-важният аспект е потокът да се усеща естествен. Решението на Mitsubishi Electric за този проблем е Natural Flow, който е възможен благодарение на тази технология, която свободно и гъвкаво контролира въздушния поток.

Филтър с йонизация

Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация.

Автоматично регулиране на въздушния поток

Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

Автоматичен рестарт

Изключително полезно при прекъсване на захранването. Когато то се възстанови, климатикът се включва автоматично.

Интелигентен температурен контрол

Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, като по този начин повишава енергийната ефективност с 20%.

Функция "i save "

"i save" е опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба, като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

Охлаждане при ниски температури

Интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.

Мултисплит

Възможно е свързване с външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

24-часов таймер

Използвайте дистанционното управление, за да определите часовете на включване и изключване на климатика.

Седмичен таймер

Седмичният таймер позволява да настроите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони.

Хоризонтален "Swing" режим

В този режим ламелата на климатика се движи нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

Вертикален "Swing" режим

Перката се движи от край до край така, че въздушният поток да достигне до всяка част на стаята.

Самодиагностика

Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

Wi-Fi контролер (опция)

Възможност за Wi-Fi контролер, с който да управлявате климатичната система с помощта на приложение през смартфон или таблет.

Техническо описание

454
58.50 kg
Техническо описание
Гаранция
36 месеца
Подходящ за помещения до
25 кв. м
Вътрешно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
44 / - / - / 21 dB
Външно тяло Тегло
37 кг
Външно тяло Тръбни връзки - течна / газообразна фаза
6.35 / 9.52 mm (1/4" / 3/8")
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление)
5.1
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 0.820 / - kW
Външно тяло Размери
550 x 800 x 285 В x Ш x Д (мм)
Външно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
-lt 50 dB
Работна температура на охлаждане
10 46 C
Вътрешно тяло Размери
305 x 925 x 234 В x Ш x Д (мм)
SEER (сезонен коефициент на охлаждане)
8.9
Външно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
-lt 49 dB
Енергиен клас на охлаждане / отопление
A+++ / a+++
Вътрешно тяло Тегло
13.5 кг
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 0.800 / - kW
Вътрешно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
42 / - / - / 21 dB
Работна температура на отопление
-15 24 C
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление)
138 / 986 kWh
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
1.0 / 4.0 / 6.3 kW
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
0.8 / 3.5 / 4.0 kw
Хладилен агент
R-410a
COP (коефициент на трансф. отопление)
5
EER (хладилен коефициент на охлаждане)
4.27
Външно тяло Компресор
Mitsubishi