Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG 5628
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG 5628

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG е с елегантен дизайн и енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Моделът е подходящ за помещения до 50 кв. м. С него ще постигнете перфектната температура през всеки сезон, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-AP са с 36 месеца гаранция.
4738,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Подробно описание

Висок клас на енергийна ефективност

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG ще се наслаждавате на комфорт целогодишно без притеснения за високи сметки, благодарение на енергийния клас А++ на охлаждане и отопление.


Изключително тих

Изключително тихата работа (до 30dB) на моделите от серията инверторни климатици AP осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното и външното тяло допринасят за ползотворна почивка и спокоен сън.


Контрол над въздушния поток

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG можете да контролирате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява по тавана, което елиминира неприятното усещане за течение.


Нощен режим

За да си осигурите максимален комфорт по време на сън, можете да активирате “Нощен режим“ от  дистанционното. С него звуковите сигнали се деактивират, светлинният индикатор започва да свети едва забележимо, а нивото на шум от външното тяло пада до 3dB по-ниско от номиналните стойности. Съчетано с приятната температура в помещението, можете да се насладите на спокойна  и пълноценна почивка.


Филтър за пречистване на въздуха

Специалната триизмерна повърхност на филтъра спомага за улавяне на по-голямо количество прах спрямо конвенционалните филтри, а дезодориращата функция ароматизира циркулиращия въздух. Подобреното ниво на ефективност повишава комфорта с грижа за вашето здраве.


Функция за постепенно намаляване на температурата

В режим на отопление температурата може да се настрои постепенно да намаля с по 1°C (в диапазон от 10°C). Тази функция може да се използва и с настройката Weekly Timer.

Интелигентна климатизация

Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

Филтър за пречистване

Филтърът има голяма улавяща повърхност и ароматизира циркулиращия въздух.

Автоматично регулиране на въздушния поток

Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

Автоматичен рестарт

Изключително полезно при прекъсване на захранването. Когато то се възстанови, климатикът се включва автоматично.

Интелигентен температурен контрол

Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, като по този начин повишава енергийната ефективност с 20%.

Функция "i save "

"i save" е опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба, като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

Охлаждане при ниски температури

Интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.

Мултисплит

Възможно е свързване с външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

Нощен режим

Функция "Нощен режим" се активира чрез дистанционното на климатика. С нея звуковите сигнали се деактивират, светлинният индикатор започва да свети едва забележимо, а нивото на шум от външното тяло пада до 3dB по-ниско от номиналните стойности.

24-часов таймер

Използвайте дистанционното управление, за да определите часовете на включване и изключване на климатика.

Седмичен таймер

Седмичният таймер позволява да настроите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони.

Хоризонтален "Swing" режим

Перката се движи от край до край така, че въздушният поток да достигне до всяка част на стаята.

"Swing" режим

В този режим ламелата на климатика се движи нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

Самодиагностика

Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

Wi-Fi контролер

Вграден Wi-Fi контролер, с който да управлявате климатичната система с помощта на приложение през смартфон или таблет.

 

Техническо описание

5628
80 kg
Техническо описание
Гаранция
36 месеца
Подходящ за помещения до
50 кв. м
Вътрешно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
45 / 41 / 37 / 30 dB
Външно тяло Тегло
55 кг
Външно тяло Тръбни връзки - течна / газообразна фаза
6.35 / 12.7 mm (1/4" / 1/2")
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление)
4.4
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 2.01 / - kW
Външно тяло Размери
880 x 840 x 330 В x Ш x Д (мм)
Външно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
- / 55 / - / - dB
Работна температура на охлаждане
-10 46 C
Вътрешно тяло Размери
325 x 1100 x 257 В x Ш x Д (мм)
SEER (сезонен коефициент на охлаждане)
7.2
Външно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
- / 56 / - / - dB
Енергиен клас на охлаждане / отопление
A++ / a+
Вътрешно тяло Тегло
17 кг
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/230
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 2.12 / - kw
Вътрешно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
45 / 41 / 37 / 30 dB
Работна температура на отопление
-15 24 C
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление)
345 / 2132 kWh
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
2.2 / 8.1 / 10.3 kW
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
2.0 / 7.1 / 8.7 kw
Хладилен агент
R-32
Wi-Fi модул в комплекта
Да