Инверторен климатик AUX New-Q ASW-H18C5C4/QCR3DI-B8 12670
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Инверторен климатик AUX New-Q ASW-H18C5C4/QCR3DI-B8 12670

Благодарение на висококачествената изработка инверторен климатик AUX New-Q ASW-H18C5C4/QCR3DI-B8 предоставя надеждност, икономичност и комфорт на разумна цена през цялата година. Многослойната пречистваща въздуха система гарантира свежа и здравословна среда в дома ви. Моделът е подходящ за помещения с квадратура до 36 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.
1560,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Пречистване на въздуха

Инверторните климатици AUX New-Q осигуряват здравословна среда в помещението с помощта на четирислойна филтрация на въздуха и система за стерилизация. Филтрите улавят праховите частици, бактериите и неприятните миризми, а чрез високо температурно ниво се постига стерилизация до 99%. За определен период от време тръбата на изпарителя поддържа температура от 57°C, която унищожава вредните микроорганизми.


Висококачествен компресор

Инверторният климатик AUX New-Q ASW-H18C5C4/QCR3DI-B8 притежава мощен и ефективен компресор с висока производителност. Технологията за бързо охлаждане (за около 30 секунди) и нагряване (в рамките на 1 минута) позволява да достигнете идеалното ниво на комфорт за възможно най-кратко време.


Самопочистване

Климатиците AUX New-Q разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време – първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл и се достига до 90% степен на стерилизация.


Защита при изтичане на хладилен агент

Уредът е проектиран да спре работа автоматично при наличието на теч на хладилен агент от тръбите или съединенията. По този начин се предотвратява повреда на компресора в следствие на прегряване, поради недостиг на фреон.


Отопление против замръзване

При активиране на тази функция климатикът работи в режим на отопление, като поддържа постояннa температура от 8°C. Това е практично решение, ако ви се наложи да отсъствате за по-дълъг период от дома си през зимата, както и за помещения, които не се обитават, но искате да предпазите вещите в тях от измръзване.


Възможност за Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на допълнителен Wi-Fi контролер (закупува се отделно). Необходимо е само да поставите флашка с Wi-Fi модул, в буксата под капака на вътрешното тяло, и ще може да настройвате уреда лесно от своя смартфон, където и да сте.


Минимална консумация в Standby режим

Високотехнологичното производство на електронните елементи, вложени в климатиците AUX, дават възможност да се достигне консумация в Standby режим от едва 0,3W, което е изключително важно за енергоспестяване на годишна база.

 

Техническо описание

12670
43 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Подходящ за помещения до
36 кв. м
Вътрешно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
58 / - / - / - dB
Външно тяло Тръбни връзки - течна / газообразна фаза
6.35 / 12.7 mm (1/4" / 1/2")
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление)
4.3
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 1.7 / - kw
Външно тяло Размери
555 x 785 x 300 В x Ш x Д (мм)
Външно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
62 / - / - / - dB
Работна температура на охлаждане
16 49 c
Вътрешно тяло Размери
316 x 960 x 212 В x Ш x Д (мм)
SEER (сезонен коефициент на охлаждане)
7.3
Външно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
62 / - / - / - dB
Енергиен клас на охлаждане / отопление
A++ / a+
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 1.6 / - kw
Вътрешно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
58 / - / - / - dB
Транспортна опаковка Размер опаковка (ВхШхД см)
31 x 39 x 1, Тегло: 13 кг.,
Работна температура на отопление
-15 30 C
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление)
258 /1490 kwh
Транспортна опаковка Брой опаковки
1 бр.
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
1.3 / 5.8 / 6.0 kw
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
1.3 / 5.6 / 5.8 kw
Хладилен агент
R-32