Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB / MUZ-LN60VG 5023
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB / MUZ-LN60VG 5023

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VG / MUZ-LN60VG предлага стилен дизайн, тиха работа и висок клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.
7378,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Подробно описание

Стилен луксозен дизайн

Инверторният климатик Mitsubishi MSZ-LN60VG / MUZ-LN60VG се отличава с впечатляващ  дизайн. Стилното вътрешно тяло достъпно в четири цвята олицетворява изисканост и елегантност. Съчетан с най-висок клас енергийна ефективност и широка гама от функции, този модел се превръща в най-добрият избор за всеки интериорен дизайн.


Неограничени възможности

Серията климатици Mitsubishi LN се грижат за вашето удобство с две иновативни допълнения на „3D i-see sensor“. Благодарение на функцията за равномерна въздушна струя, сензорът сканира помещението и изучава къде хората прекарват повече от времето си, за да поддържа температурата в тези точки с повишено внимание и същевременно да е равномерно разпределена. Чрез „Auto OFF“ можете лесно да настроите климатика да изключи, в случай че не засече присъствие повече от час.


Двойни ламели за по-голям комфорт

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VG / MUZ-LN60VG можете да контролирате и насочвате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява в две противоположни посоки.


Пречистване на въздуха с Plasma Quad Plus филтър

Mitsubishi използва Plasma Quad Plus филтър за своите нови модели инверторни климатици, за да осигурят чист въздух и здравословна среда в помещението. Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха, разрушавайки клетъчната им структура, в следствие на което стават безвредни за хората. Подобрените нива на пречистване на Plasma Quad Plus гарантират защита дори от най-малките вредни частици PM2.5 с размер 2,5 микрони или по-малко, които са сред основните замърсители на въздуха и причинители на проблеми с дихателната система.


Съвременна технология за покритие

Натрупаните замърсявания във вътрешността на климатика водят до намалена енергийна ефективност и излъчване на неприятна миризма. Това няма да се случи с Mitsubishi Electric MSZ-LN60VG / MUZ-LN60VG благодарение на неговото иновативно двуслойно покритие, което не позволява залепването на хидрофобна и хидрофилна мръсотия към вътрешната повърхност и частите.


Изключително тих

Инверторните климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-LN осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното (до 29dB) и външното тяло допринася за ползотворна почивка и спокоен сън.


Вграден Wi-Fi интерфейс

Вътрешното тяло е оборудвано със скрит Wi-Fi интерфейс, което елиминира необходимостта от инсталиране на такъв и допринася за запазване на красивия външен вид.  По този начин можете да контролирате климатика от разстояние чрез телефон или таблет. Информацията се съхранява в облачно пространство и имате достъп до всички функции в едно приложение.


Функция за постепенно намаляване на температурата

В режим на отопление температурата може да се настрои постепенно да намаля с по 1°C (в диапазон от 10°C). Тази функция може да се използва и с настройката Weekly Timer.

Двойни ламели

Двойните ламели разделят разпространението на въздуха в различни посоки, за да раздвижат въздуха не само в голямо пространство от помещението, а и да се усети между двама души в различни части на стаята.

3D i-see сензор

3D i-see сензор улавя човешкото присъствие и контролира температурата на зони. Интелигентната технология предоставя възможност за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

Plasma Quad Plus филтър

Plasma Quad Plus е плазмена филтърна система, подобна на Plasma Quad, като освен бактерии, вируси, алергени и прах, може също да филтрира микрочастици като PM2.5. Неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл, микрочастици и прах във въздуха. За да постигне този ефект, се създава биоплазмено поле в микроструктурата на филтъра чрез високо напрежение.

Наблюдение на температурата в зони

Функцията за "наблюдение" на температурата на определена площ работи въз основа на данните, събрани от "i see" сензора. Той от своя страна, контролира температурата в стаята по сектори и насочва въздушния поток към тези от тях, в които тя не съвпада със зададената на климатика стойност. (Ако при охлаждане, температурата е по-висока в един от секторите на помещението, то климатикът ще насочва по-голям въздушен поток към този сектор.) Това елиминира излишното отопление/охлаждане и допринася за по-ниски разходи за електроенергия.

Сензор за присъствие

Сензорът отчита човешко присъствие. Спрямо това и персонализираните настройки на потребителя, преминава в различни режими на работа.

Двуслойно защитно покритие

Двуслойно покритие, което предотвратява залепването на хидрофобна и хидрофилна мръсотия към вътрешната повърхност и вътрешните части на вътрешното тяло.

Нощен режим

Функция "Нощен режим" се активира чрез дистанционното на климатика. С нея звуковите сигнали се деактивират, светлинният индикатор започва да свети едва забележимо, а нивото на шум от външното тяло пада до 3dB по-ниско от номиналните стойности.

Автоматично регулиране на въздушния поток

Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

Интелигентен температурен контрол

Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, като по този начин повишава енергийната ефективност с 20%.

Функция "i save "

"i save" е опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба, като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

24-часов таймер

Използвайте дистанционното управление, за да определите часовете на включване и изключване на климатика.

Седмичен таймер

Седмичният таймер позволява да настроите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони.

Хоризонтален "Swing" режим

В този режим ламелата на климатика се движи нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

Вертикален "Swing" режим

Перката се движи от край до край така, че въздушният поток да достигне до всяка част на стаята.

Wi-Fi интерфейс

Wi-Fi интерфейсът осигурява дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри.

Мултисплит

Възможно е свързване с външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

Самодиагностика

Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

Автоматичен рестарт

Изключително полезно при прекъсване на захранването. Когато то се възстанови, климатикът се включва автоматично.

Интелигентна климатизация

Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

Охлаждане при ниски температури

Интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.

Техническо описание

5023
82.50 kg
Техническо описание
Гаранция
36 месеца
Подходящ за помещения до
42 кв. м
Вътрешно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
45 / 41 / 37 / 29 dB
Външно тяло Тегло
55 кг
Външно тяло Тръбни връзки - течна / газообразна фаза
6.35 / 12.7 mm (1/4" / 1/2")
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление)
4.6
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 1.79 / - kW
Външно тяло Размери
800 x 840 x 330 В x Ш x Д (мм)
Външно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
-lt 55 dB
Работна температура на охлаждане
-10 46 C
Вътрешно тяло Размери
307 x 890 x 233 В x Ш x Д (мм)
SEER (сезонен коефициент на охлаждане)
7.5
Външно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
-lt 55 dB
Енергиен клас на охлаждане / отопление
А++ / а++
Вътрешно тяло Тегло
15.5 кг
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 1.81 / - kW
Вътрешно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
45 / 41 / 37 / 29 dB
Работна температура на отопление
-15 24 C
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление)
285 / 1826 kWh
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
1.8 / 6.8 / 9.3 kW
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
1.4 / 6.1 / 6.9 kw
Хладилен агент
R-32
Wi-Fi модул в комплекта
Да
Външно тяло Компресор
Mitsubishi