Инверторен климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG / SUZ-M50VA - подов тип 5141
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG / SUZ-M50VA - подов тип 5141

Инверторният подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG / SUZ-M50VA, с енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление, е подходящ за помещения до 40 кв.м. Моделът е с ниски нива на шум и филтър със сребърни йони, а в режим на отопление създава комфорт, който може да се сравни с подово отопление. Всички климатици от серията KT са с 36 месеца гаранция.
7198,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Подробно описание

Комфортно отопление и охлаждане

С инверторния подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG / SUZ-M50VA ще се наслаждавате на максимален комфорт през всеки сезон, благодарение на промяната на посоката на въздушния поток. При охлаждане можете да настроите климатика да подава въздушната струя само нагоре, за да се предпазите от студено течение и схващане. Изходящият въздух може да бъде насочен надолу към пода в режим на отопление, за да забравите за неприятното усещане за студени крака през зимата.


Свеж и пречистен въздух

Високоефективният филтър със сребърни йони неутрализира бактерии, полени и други алергени във въздуха, нарушавайки клетъчната им структура. Благодарение на голямата улавяща повърхност и функцията„Air Purifying”, той пречиства и ароматизира циркулиращия въздух. Това ще осигури свежест и здравословна среда в помещението.


Изключително тих

Инверторните климатици от серия Mitsubishi Electric MSZ-KT осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното тяло (до 27dB), както и ниските нива на шум на външното тяло допринасят за ползотворна почивка и спокоен сън.


Енергоспестяващ режим “i save”

С помощта на режима "i save" бързо и лесно настройвате климатика на предварително зададена температура с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете незабавно към предишната настройка. Използването на тази функция допринася за намаляване консумацията на енергия, когато напускате стаята, например, или се приготвяте за сън.


Седмичен таймер

Перфектен климат вкъщи или в офиса само с една настройка, благодарение на функцията “Седмичен таймер”. Той позволява лесно да нагласите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони. По този начин няма да се налага постоянно да регулирате температурата, като едновременно с това пестите от електроенергия.


Интелигентна климатизация

Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

Филтър с йонизация

Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация.

Филтър за пречистване

Филтърът има голяма улавяща повърхност и ароматизира циркулиращия въздух.

Автоматично регулиране на въздушния поток

Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

Автоматичен рестарт

Изключително полезно при прекъсване на захранването. Когато то се възстанови, климатикът се включва автоматично.

Интелигентен температурен контрол

Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, като по този начин повишава енергийната ефективност с 20%.

Функция "i save "

"i save" е опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба, като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

Охлаждане при ниски температури

Интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.

Мултисплит

Възможно е свързване с външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

24-часов таймер

Използвайте дистанционното управление, за да определите часовете на включване и изключване на климатика.

Седмичен таймер

Седмичният таймер позволява да настроите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони.

Хоризонтален "Swing" режим

В този режим ламелата на климатика се движи нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

Самодиагностика

Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

Wi-Fi контролер (опция)

Възможност за Wi-Fi контролер, с който да управлявате климатичната система с помощта на приложение през смартфон или таблет.

 

Техническо описание

5141
64 kg
Техническо описание
Гаранция
36 месеца
Подходящ за помещения до
40 кв. м
Вътрешно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
44 / 40 / 35 / 29 dB
Външно тяло Тегло
41 кг
Външно тяло Тръбни връзки - течна / газообразна фаза
6.35 / 12.7 mm (1/4" / 1/2")
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление)
4.2
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 1.55 / - kW
Външно тяло Размери
714 x 800 x 285 В x Ш x Д (мм)
Външно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
49 / - / - / - dB
Работна температура на охлаждане
-15 46 C
Вътрешно тяло Размери
600 x 750 x 215 В x Ш x Д (мм)
SEER (сезонен коефициент на охлаждане)
6.8
Външно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
48 / - / - / - dB
Енергиен клас на охлаждане / отопление
А++ / а+
Вътрешно тяло Тегло
14.5 кг
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 1.86 / - kW
Вътрешно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
42 / 37 / 32 / 28 dB
Работна температура на отопление
-15 24 C
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление)
257 / 1423 kwh
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
1.5 / 6.0 / 7.2 kw
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
1.2 / 5.0 / 5.6 kw
Хладилен агент
R-32