Президентски стол Carmen 7500-335
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски стол Carmen 7500 600543

218,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Ако търсите впечатляващо изглеждащ дизайнерски стол, който в същото време е функционален и ергономичен, то това е Президентски стол Carmen 7500.

Конструкцията на стола е екстравагантна и оригинална.

Седалката, облегалката и подлакътниците са изработени от качествен бял полипропилен и върху тях са захванати омекотените елементи, които контактуват с тялото и осигуряват комфорт при седене.

Тези елементи от своя страна са изпълнени с многослоен дунапрен за ергономична мекота и са тапицирани с висококачествена черна текстилна дамаска.

Размери цяло изделие 61 х 47 х 116-126 см.

Дълбочина на седалка 47 см.

Височина на седалка 46-56 см.

Дължина на облегалка 73 см.

База - полипропилен.

Подлакътници полипропилен.

Ергономията е на много високо ниво - столът предоставя добра подкрепа на гръбначния стълб, без да жертва мекотата и комфорта.

По отношение на функционалността също не са допуснати компромиси - стилния стол разполага с регулируем по височина амортисьор, както и с люлеещ механизъм, с опция за заключване и с регулиране твърдостта на люлеене.

Цвят черен.

Максимално натоварване 100 кг.

Срок на доставка 3 дни.

Гаранционен срок 12 месеца.

Техническо описание

600543