Президентски стол Carmen 7512-341
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски стол Carmen 7512 600657

300,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Столът отбелязва максимален брой точки както по отношение на дизайна, така и по отношение на комфорта.

Авангардният дизайн наподобява на кресло от космически кораб - издължена облегалка с разширяваща се горна част и сложна форма; масивен подглавник с обемна омекотяваща вложки; странични части на седалката за "обгръщане" на тялото; регулируеми по височина и ъгъл подлакътници.

Визията на стола  перфектно би се вписала в модернистично обзаведен мениджърски или директорски кабинет, но идеалната среда на този стол е домашния развлекателен кът.

Геймърите ще открият в този стол идеалното средство за сядане, с което да споделят дългите часове пред компютъра или гейм конзолата.

Тялото "потъва" в ергономичните извивки на стола, а регулируемите подлакътници и механизма а заключване на облегалката по позиции завършват това олицетворение на удобството.

Материал - еко кожа.

Размери цяло изделие - 61 х 66 х 127-137 см.

Дълбочина на седалка 48 см.

Височина на седалка 45-55 см.

Дължина на облегалка 85 см.

База - полипропилен.

Подлакътници - полипропилен.

Газов амортисьор, коригиране на височина, заключване на облегалка в различни позиции.

Регулируеми на височина и ъгъл подлакътници.

Цвят - черно-червен.

Максимално натоварване - 130 кг.

Срок на доставка 3 работни дни.

Гаранционен срок 24 месеца. 

Техническо описание

600657