Трапезен стол Carmen 9962-2034
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол Carmen 9962

96,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стилния корпус на стола, образуван от сливането на седалката и облегалката допринася за приятната визия, като същевременно осигурява високо ниво на комфорт.

Качествената еко кожа допълва визуалния стил, а декоративните елементи по нея правят дизайна още по атрактивен и интересен.

Еко кожата не случайно е един от предпочитаните материали при дамаските - качествата му се доближават до тези на естествената кожа, а цената му е далеч по - приятна.

Буковите крака на стола са обвързани в конструкция с метални елементи и също допринасят за интересната визия на стола, както и за стабилността и устойчивостта му.

Размер цяло изделие 44 х 49 х 84 см.

Ширина седалка 44 см.

Дълбочина седалка 39 см.

Височина облегалка 40 см.

Височина седалка от земята 44 см.

Цвят - черен, бял, сив, тъмно кафяв, кафе, крем, слонова кост, червен, бордо, бледо розов, лилав, лимонено жълт, оранжев, син, зелен, ярко зелен.

Срок на доставка 3 работни дни.

Гаранционен срок 12 месеца.

Техническо описание

600630