Трапезен стол Carmen 9963-2035
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол Carmen 9963

94,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Моделът разполага с крака от букова дървесина, обвързани във фина метална конструкция и седалка и облегалка свързани заедно.

Формата на стола осигурява изключително удобство и отлична опора за тялото при седене, а конструкцията на краката се грижи за стабилността и надеждната употреба на стола.

Трапезния стол е особено подходящо решение ако искате да разнообразите интериора си.

Освен с елегантна форма и усещането от естествената дървесина, моделът разполага и с богат избор от цветове, с които може да превърнете трапезния си кът във весело, шарено място.

Удобството на модела е подсилено от наличието на пухкав пълнеж под меката и нежна текстилна дамаска, която се почиства лесно и бързо, и запазва качествените си характеристики за дълъг период от време.

Размер цяло изделие 44 х 48 х 83 см.

Ширина седалка 44 см.

Дълбочина седалка 38 см.

Височина облегалка 41 см.

Височина седалка от земята 46 см.

Цвят - черен, кафяв, тъмно оранжев, виолетов, люляк, циклама, алабастър, телесен, слама, резеда, ярко син.

Максимално натоварване 100 кг.

Срок на доставка 3 работни дни.

Гаранционен срок 12 месеца.

Техническо описание

600631