Трапезен стол Carmen 9966-2038
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол Carmen 9966

114,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Дизайнът на стола и шарената текстилна дамаска ще освежат дома или заведението ви и ще му придадат весел, закачлив оттенък.

Тапицерията създава сполучливо илюзията за безразборно пришити различни кръпки от платове и цялостният ефект е особено артистичен и свеж.

Освен с впечатляващ дизайн стола разполага и с други качества.

Седалката и облегалката образуват комфортно и ергономично място за сядане, а меката дунапренова вложка повишава допълнително удобството.

Краката от букова дървесина придават естествена красота на конструкцията, а металните елементи гарантират здравина и безпроблемна употреба.

Размер цяло изделие 46 х 55 х 84 см.

Ширина седалка 46 см.

Дълбочина седалка 40 см.

Височина облегалка 40 см.

Височина седалка от земята 45 см.

Максимално натоварване 100 кг.

Цвят - кръпки.

Срок на доставка 3 работни дни.

Гаранционен срок 12 месеца.

Техническо описание

600634