Закачалка за дрехи Carmen-366
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Закачалка за дрехи Carmen 193 600502

70,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Закачалка за дрехи Carmen 193 е изработена от прахово боядисан метал и разполага със стабилна и устойчива на натоварване основа.

Със закачване на връхните си дрехи, шалове, шапки, чанти и чадъри ще предотвратите създаването на небрежен хаос в помещението и ще оползотворите пространството по най-добрия начин.

Закачалката е снабдена с няколко куки, които за по-голямо удобство са разположени на различни нива.Всяка от тях завършва с елегантен пластмасов накрайник.

Мраморната основа на избраната закачалка осигурява здрава опора, за да не се преобърне тя под тежестта на дрехите и чантите.Стилният дизайн на основата е подходящ за всяко едно антре.

Статична горна част.

Височина на закачалката 180 см.

Цвят черен.

Срок на доставка 3 дни.

Техническо описание

600502