Холни маси

Комплект холни масички BERGAMO 15121
619,20 лв.
(с данък)
BERGAMO е комплект холни маси с интересна визия, който може да се превърне в акцент на всяко помещение. И двете масички имат основа изработена от праховобоядисан метал и плот от керамика с дебелина 10 мм.
Комплект холни масички TAMPA 1 - бял + бук 14003
763,20 лв.
(с данък)
TAMPA 1 е комплект от 2 холни масички с модерен дизайн. Те имат основа от праховобоядисан метал в златист цвят. Плотовете на масите в комплекта са изработени от МДФ (за голямата) с 15 мм дебелина и керамика (за малката) с 5 мм дебелина, а страничния им борд от МДФ. Моделът притежава практична повдигаща функция и две компактни чекмеджета за съхранение.
Помощна маса ADAM E - бяла 14697
547,20 лв.
(с данък)
Холната маса ADAM E привлича вниманието с разчупените форми на краката и стилната шарка на керамичния плот. Изработена от висококачествени материали и с атрактивен дизайн, тя ще внесе усещане за лукс към всяка всекидневна.
Холна маса ADAM S - бяла 14696
720,00 лв.
(с данък)
Холната маса ADAM S съчетава голям правоъгълен плот от керамика и нестандартни крака от метал. Със своята първокласна изработка и стилна визия, тя подхожда чудесно както на масивни и луксозни дивани, така и на модерни, шикозни канапета.
Холна маса BARTEK - сива 14681
648,00 лв.
(с данък)
BARTEK е холна маса с атрактивен дизайн, която ще се превърне в акцент на всяко помещение. Основата е изработена от стабилен метал в интересни форми, а кръглият плот е комбинация от керамика и закалено стъкло.
Холна маса DAREK 1 - сива 14703
302,40 лв.
(с данък)
DAREK 1 е компактна холна маса с модерен дизайн. Плотът е изработен от керамика и закалено стъкло, а основата от праховобоядисн метал. Висока 50 см, тя може да бъде поставена като помощна маса от едната страна на вашето любимо кресло или до всяко модерно канапе, като добави стил в интериора. Холни маси DAREK 1, 2 и 3 предлагат идентичен дизайн в различни размери и могат да се комбинират заедно перфектно.
Холна маса DAREK 3 - сива 14705
597,60 лв.
(с данък)
DAREK 3 е модерна холна маса с интересни крака и кръгъл плот, с диаметър 90 см. За изработката ѝ са използвани висококачествени материали – керамика, закалено стъкло и метал. Холни маси DAREK 1, 2 и 3 предлагат идентичен дизайн в различни размери и могат да се комбинират заедно перфектно.
Холна маса FRANEK 1 - бяла 14700
288,00 лв.
(с данък)
Оригинална основа с геометрични форми, а върху нея кръгъл плот с диаметър 40 см – това е холна маса FRANEK 1. Със своята височина от 50 см, тя може да бъде позиционирана встрани от дивана или до любимото ви кресло като помощна маса. Холни маси FRANEK 1, 2 и 3 предлагат идентичен дизайн в различни размери и могат да се комбинират заедно перфектно.
Холна маса FRANEK 2 - бяла 14701
460,80 лв.
(с данък)
Холната маса FRANEK 2 е комбинация от оригинална основа с геометрични форми и кръгъл плот с диаметър 60 см. Стилна и модерна, тя може да се впише в различен интериор и със сигурност ще спечели вниманието на всеки, който я зърне, със своята интересна визия. Холни маси FRANEK 1, 2 и 3 предлагат идентичен дизайн в различни размери и могат да се комбинират заедно перфектно.
Холна маса FRANEK 3 - бяла 14702
590,40 лв.
(с данък)
FRANEK 3 е холна маса с кръгъл плот с диаметър 90 см и оригинална основа с геометрични форми. Нейната модерна визия я прави чудесен избор, за тези които търсят съвременни решения за обзавеждане с високо качество. Холни маси FRANEK 1, 2 и 3 предлагат идентичен дизайн в различни размери и могат да се комбинират заедно перфектно.
Холна маса IDAHO 12224
475,20 лв.
(с данък)
IDAHO е стилна холна маса с интересен дизайн, който създава усещане за лукс в помещението. Моделът е изработен от висококачествен МДФ материал с дебел плот, чиято горна част наподобява шарките на мрамор, а за долната част на основата е използвана неръждаема стомана.
Холна маса KANSAS 12225
518,40 лв.
(с данък)
Холната маса KANSAS притежава стилен и елегантен дизайн. Тя е компактна, но масивна и стабилна. Отличава се с висококачествена изработка и по-голяма височина (61 см.), в сравнение с повечето модели холни маси.
Холна маса MAINE 12226
597,60 лв.
(с данък)
Ако търсите различна и стилна холна маса, MAINE е създадена по ваш вкус. Освен с изискана визия, моделът се отличава и с висококачествена изработка от МДФ материал. Плотът и част от основата са с мраморна шарка, което създава усещане за класа и лукс.
Холна маса TURIN - сива 14670
403,20 лв.
(с данък)
Със своя модерен и стилен дизайн холната маса TURIN е чудесно допълнение към съвременните модели дивани и канапета. Тя е с кръгъл керамичен плот и интересни стабилни крака от праховобоядисан метал.
Холна маса ZARY 1 - бяла - черна 13936
547,20 лв.
(с данък)
ZARY 1 е компактна, стилна и елегантна холна маса, с модерен дизайн в крак с последните интериорни тенденции. Моделът се отличава с двулицев, кръгъл плот от керамика с интересни шарки, благодарение на който, можете да променяте визията по всяко време. Основата е изработена от праховобоядисан метал в стилен черен цвят, което гарантира стабилността и издръжливостта й.
Холна маса с повдигащ механизъм DALLAS - дъб сонома 14021
432,00 лв.
(с данък)
DALLAS е компактна и практична холна маса в модерен стил. Моделът е изработен от висококачествен МДФ материал и праховобоядисан метал. Плотът е снабден с повдигащ механизъм, благодарение на което можете да променяте височината на масата според вашите нужди.
Холна маса с повдигащ механизъм RINO - орех 14005
527,04 лв.
(с данък)
RINO е многофункционална холна маса с удобен повдигащ механизъм. Тя е с правоъгълен плот с ширина 52 см, изработен от меламин и праховобоядисана метална основа. Моделът е с компактен и елегантен външен вид.
Холна масичка LAGAN - орех 3530650
155,52 лв.
(с данък)
LAGAN е компактна холна масичка с модерен дизайн в крак с последните интериорни тенденции. Основата ѝ е изработена от праховобоядисан метал, а плотът от МДФ материал. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Тегло: 6.00 кг