Детска табуретка с ракла - сив носорог 5558
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детска табуретка с ракла - сив носорог 5558

Детската табуретка с форма на носорог е идеален подарък за всяко дете, което обича животните, а защо не е и за порасналите деца, които искат да добавят нещо нестандартно и интересно в дома си. С нея ще осигурите удобно място за сядане за най-малките и допълнително място за съхранение на малки предмети, благодарение на скритата ракла във вътрешността.
154,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Оригинален дизайн и висококачествена изработка

Детската табуретка с форма на носорог е чудесно допълнение към стаята на вашето малко слънчице. Тя ще се превърне в любимо място за сядане на вашето дете благодарение на мекия пълнеж в горната част. Табуретката е не само удобно, но също здрава и практична за съхранение на малки предмети. За изработката и е избрана висококачествена и приятна на допир дамаска, а в основата и са поставени четири PVC крачета за максимална стабилност.


Практична ракла за съхранение

Под седалката на детската табуретка носорог се крие ракла с размери 23 x 19 x 22 см, в която вашето дете може да прибира моливи, книжки и други малки играчки. Тя се отваря като повдигнете горната част, която играе роля на капак. Той е захванат с метална панта от едната страна, а от другата се затваря с помощта на велкро лепенка.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

5558
5 kg
Техническо описание
Височина
33 см
Ширина
34 см
Материал
дамаска
Крака
PVC
Ракла - размери (Д x Ш x В)
23 x 19 x 22 см
Дължина
77 см
Ракла
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
70 x 34 x 31- Тегло- 5 кг.-

Вижте също и: