За нас

                                                                                                                                                                                                                           

София 1138, ул.”Самоковско шосе” №2Л, Бизнес център БОИЛА, ет.2; тел.: 9175 609, 9175 612, 9175 613, факс: 02/9175 608

тел. за поръчки 0700-140-70, е-поща: sales@allegro-bg.com, web site и електронен магазин: www.allegro-bg.com

 

ПРЕДСТАВЯНЕ на ФИРМА АЛЕГРО 2000 СОФИЯ ООД

 

 

ИСТОРИЯ

 

Фирмата е създадена през 1998 г., като от март 2004 е с нови собственици, които са в бранша от 1992 година, познават пазара, стоките и производителите. Към 2003 г. фирмата има трима души персонал, а към днешна дата са 30, без персонала на фабриката.

 

В кратки срокове се преструктурира фирмата и дейността, наемат се нови хора и се разработва дългосрочен план за развитие.

·         В рамките на четири месеца (през 2004 г.) се разработва и издава собствен офис каталог, който се използва и от много партньорски фирми в страната.

·         Интернет магазин започва да функционира, като информацията непрекъснато се актуализира и се правят постоянно промоции.

·         Фирмата се сертифицира по ISO 9001 : 2000, ISO 9001 : 2008; сега вече с актуалните ISO 18001 : 2007,  ISO 14001 : 2015, ISO 9001 : 2015.

·         През 2006 започва да работи и собствена фабрика за мебели в района на София. От 2005 година стартира като малък цех, който постепенно се разраства, вследствие на многократно увеличените поръчки за мебели. Купуват се много нови машини, които допълват производството, увеличава се персоналът. Производствените машини са внос от Германия и Италия и са гаранция за качеството на произведената продукция.

·         През 2005 година започва развитието и на друго направление – доставка, монтаж, поддръжка и ремонт на климатизатори.

·         През 2007 година се изкупува бизнеса на фирма, която се занимава с доставки на вода – малки бутилки и галони от 19 литра, инсталация на машини за вода в офиса. Доставят се всички видове вода – трапезна, минерална, от различни извори.

·         В началото на 2008 г. фирмата осъществява нови бизнес контакти, в резултат на което започва допълнителен внос на известни марки от Испания, Великобритания, Германия,  Чехия, Украйна и др. държави. Във всеки следващ каталог се включват марки и продукти, които не присъстват до момента на нашия пазар.

·         Акцентът при избора на стоки за каталога и електронния магазин е към качествени изделия на известни търговски марки – 3M, ScotchTM, Post-it®, Rayfilm®, Moll®, ProfiOffice®, Rotafile®, Silverline®, Makro Paper, RS Office Products, Maped, Jansen Display®, Edding, Plus Office, Campus Univercity, Optima, Format, EconoMix, Pantum и много други.

·         През последните години фирмата се ориентира към предлагане на екопродукти за офиса в серията Екопродукти – Зелена планета.

·         Включват се и нови групи, специализирани според потребителите – продукти за делови дами и делови господа, продукти за левичари и продукти за IT специалисти.

·         Фирмената политика е насочена към най-доброто съотношение цена – качество, като се търсят и предлагат на пазара доказани търговски марки на конкурентни цени. Офис материали от най-ниския ценови клас не са включени в Каталога и електронния магазин, но при желание от страна на Клиента могат да бъдат доставени.

 

 

 

ДЕЙНОСТ

 

Фирма АЛЕГРО 2000 СОФИЯ ООД е с предмет на дейност КАТАЛОЖНА ТЪРГОВИЯ С ОФИС ПРОДУКТИ. Всички изделия, нужни за съвременния офис, могат да се намерят в четирите основни раздела на каталога.

Фирмата е специализирана във всички видове услуги, които са свързани с нормалната работа на един офис. Обръща се еднакво внимание както на качеството на продуктите, така и на качеството на услугите.

 

 

ПРОДУКТИТЕ

Канцеларски материали

1.     Средства за писане – химикалки, тънкописци, ролери, маркери, коректори, пълнители, гуми, графити, острилки, мастила.

2.     Дребна канцелария – ножици, макетни ножове, кламери, телчета за телбод, кабари, линии, ластици, лепила,  лепящи ленти, перфоратори, телбод машинки, поставки за документи, органайзери за бюро, моливници, печати, калкулатори, лупи, персонални каси.

3.     Хартиени продукти – копирни и принтерни хартии, касови ролки, цветни и дизайнерски хартии, фотохартия, плотерна и инженерна хартия, пликове за писма, формуляри, бланки, етикети, прозрачни стикери, хартиени кубчета и самозалепващи листчета, индекси, бележници, тетрадки, азбучници, карти и атласи.

4.     Папки и класьори – папки джоб и плик, папка с перфорация, папка с копчета и с рингове, класьори, разделители, папки PVC, визитници, картонени папки, кутии за документи, клипборд, висящи папки за картотека тип “кардекс”, конферентни папки и чанти.

5.     Фирмени сувенири – рекламни запалки, химикалки, чаши, чадъри, ключодържатели, други.

Консумативи за офис техника

6.     Консумативи за офис техника – тонери, мастила, ленти за печатащи устройства.

Офис техника

7.     Средства за презентация – коркови и лепящи табла, бели дъски, флипчарт, консумативи за бели дъски и флипчарт, стойки за рекламни материали, поставки за брошури, информационни табели, постерни рамки, рекламни дисплеи, стойки за всички видове електронни устройства – мобилни телефони, таблети, мобилни компютри и др.

8.     Компютърна техника, периферия, аксесоари – настолни компютри и монитори, лаптоп, таблети, клавиатури, компютърни мишки, слушалки, носители на информация, екранни филтри, компютърни чанти, ергономични продукти за компютърно работно място, компютърни очила.

9.     Копирни машини, принтери, скенери, многофункционални устройства.

10.  Бизнес машини, почистващи средства за офис техника – машини и консумативи за ламиниране, идентификационни средства, машини и консумативи за подвързване с гребени (спирали), машини за унищожаване на документи (шредери), ножове за хартия (гилотини, тримери), банкнотоброячни машини, детектори за фалшиви банкноти, електронни везни, картови принтери,   климатизатори, почистващи средства за офис техника.

Офис мебели

11.  Офис мебели и аксесоари – работни, посетителски, директорски и мениджърски столове, мебели по поръчка – работни и помощни маси, контейнери, мебели за училища, хотели, офис кухни, метални сейфове за документи и пари, метални шкафове за документи, огнеупорни метални шкафове, стелажи, закачалки, метални пепелници, кошчета за отпадъци.

12.  Машини за вода, машини за кафе, хигиенни уреди за офиса, почистващи и санитарни материали.

 

УСЛУГИТЕ

Поръчка през електронен магазин, с винаги актуални цени, продукти и промоции

Консултация при избор на офис техника

Консултация при подбор и организация на работното място, изработване на 3D проект

Инсталация и сервиз на офис техниката

Осигуряване на безплатни машини за вода, само срещу консумация на 6 бутилки (по 19 л.) месечно

Рециклиране на консумативи за офис техника

Отдаване на офис техника под наем

Подбор и печат на фирмени сувенири

 

Бихме искали фирма Алегро 2000 София ООД да бъде позната на пазара

като надежден и лоялен бизнес партньор,

с добро име, като дистрибутор на качествени продукти на конкурентни цени.

Нашите усилия са насочени към създаването на дългосрочно сътрудничество.

 

 

Екипът на Алегро 2000 София ООД