За нас

Фирма Алегро 2000 София ООД е с предмет на дейност каталожна търговия с материали за офиса – всички изделия, нужни в съвременния офис, могат да се намерят в четирите основни раздела – канцеларски материали; офис техника и консумативи за нея; офис мебели и аксесоари; почистващи и санитарни материали, вода, кафе и безалкохолни напитки, рекламни материали и фирмени сувенири. Фирмата е специализирана във всички видове услуги, които са свързани с нормалната работа на един офис. Обръщаме еднакво внимание както на качеството на продуктите, така и на качеството на услугите.

Фирма Алегро 2000 София ООД се занимава с доставка на офис материали от много години, предлагаме на пазара известни търговски марки, за част от които сме изключителен представител за българския пазар; за други сме официален дистрибутор или дилър; за трета група сме вносител. Осъществяваме внос на продукти от Испания, Великобритания, Германия, Чехия и др. държави.

Фирма Алегро 2000 София ООД от много години сме ориентирани към предлагане на екопродукти за офиса в серията Екопродукти – Зелена планета.

Фирма Алегро 2000 София ООД има малка фабрика за мебели в района на София, където се изработват поръчки в много кратки срокове. Подготвяме 3D визуализация на проекто-мебелите и разположението им в помещенията. Изпълняваме задания по индивидуални размери и цветове (няма готови серии).

Фирма Алегро 2000 София ООД е една от първите фирми в бранша, която работи от години със собствен електронен магазин, с онлайн заявки.

Фирма Алегро 2000 София ООД предлага на своите клиенти и изпълнение на доставки, неприсъщи на стандартната ни дейност. Например, за наш клиент (банка) ушихме торби за пари (монети и банкноти), със специално изискване към плата, размера и начина на ушиване. За наш клиент изработихме специални PVC покривала за предпазване на техни машини от прах и външни влияния. За наши редовни клиенти извършваме строително-ремонтни дейности - поставяне на дограма, поставяне на щори, смяна на плочки, боядисване на стени.

Организацията на заявките, доставките, отстъпки, начини на плащане и всичко, свързано с партньорската дейност се съобразява с предпочитанията и изискванията на клиентите и възможностите да бъдат изпълнени и е предмет на конкретни договорки.

Бихме искали фирма Алегро 2000 София ООД да бъде позната на пазара като надежден и лоялен бизнес партньор, с добро име като дистрибутор на качествени продукти на конкурентни цени. Нашите усилия са насочени към създаването на дългосрочно сътрудничество.