Градински мебели

Градински комплект маса с 2 стола JENS 14447
273,60 лв.
(с данък)
Градински комплект JENS включва маса и два стола, изработени от тропическо дърво Meranti. В средата на плота на масата е оставен отвор за чадър, за да имате сянка през топлите летни дни.
Градински комплект пакет маса с 4 сгъваеми стола CLAUS 12207
479,52 лв.
(с данък)
Градинският комплект CLAUS включва маса и четири сгъваеми стола, които могат да се приберат в нейната основа. Масата е тип пакет с две странични части, всяка от които може да се прибере. Това ви позволява да използвате само едната половина или цялата дължина, според броя хора и пространството, както и да я приведете в компактно състояние, за да я приберете, когато няма да я ползвате. Целият комплект е изработен от здраво и устойчиво тропическо дърво.
Люлеещ дървен градински стол NORA 14449
237,60 лв.
(с данък)
Люлеещ дървен градински стол NORA се отличава с елегантен и непреходен дизайн. Той е изработен от висококачествено тропическо дърво Meranti. Благодарение на люлеещата функция, моделът ще се превърне в любимото ви място за почивка.
Пластмасова градинска маса ZAMBAK 90 - тик 11169
202,80 лв.
(с данък)
ZAMBAK 90 е идеално решение за тези, които търсят голяма градинска маса, подходяща не само за кафе, но и за обяд на двора. Изработена е от полипропилен, който се почиства лесно и се предлага в няколко цвята.
Пластмасова градинска маса ZAMBAK 90 - тъмнозелена 11168
202,80 лв.
(с данък)
ZAMBAK 90 е идеално решение за тези, които търсят голяма градинска маса, подходяща не само за кафе, но и за обяд на двора. Изработена е от полипропилен, който се почиства лесно и се предлага в няколко цвята.
Сгъваем дървен градински стол MIKA 12206
152,64 лв.
(с данък)
Сгъваемият градински стол MIKA е произведен от естествено тропическо дърво Meranti, което го прави стабилен и устойчив на натоварване. Той е със стилен дизайн и разполага с подлакътници за по-голямо удобство. Столът се сгъва и придобива компактни размери, благодарение на което няма да заема много място през студените месеци, когато не се използва.
Сгъваем дървен градински стол IVAR 2 14446
223,20 лв.
(с данък)
Сгъваемият градински стол IVAR 2 е модел от естествено тропическо дърво Meranti, който се отличава със стилен дизайн и с висококачествена изработка. Той е стабилен и устойчив на натоварване. За по-голямо удобство столът разполага с подлакътници, а високата му облегалка може да се накланя в 6 различни позиции, което позволява да се облегнете удобно назад за слънчева баня през лятото. IVAR 2 може да бъде сгънат бързо и лесно, за да го приберете, без да заема много място, когато няма да го използвате.
Сгъваем дървен градински стол KAI 4734
95,04 лв.
(с данък)
Градинският стол KAI е практичен сгъваем модел, с който може да се наслаждавате на слънчевите дни от двора пред вашия дом или да изпиете съботното си кафе на терасата с гледка към града. Той е изработен изцяло от дърво, което гарантира неговата здравина и устойчивост.
Сгъваем дървен градински стол SVEN - бял 4739
187,20 лв.
(с данък)
SVEN е висококачествен сгъваем градински стол, изработен от дърво. Той е със здрава, стабилна конструкция и подлакътници. Благодарение на високата облегалка и нейните 5 степени за наклон под различен ъгъл ще може да се наслаждавате удобно на слънчевите лъчи.
Сгъваем дървен градински стол SVEN - черен 12477
187,20 лв.
(с данък)
SVEN е висококачествен сгъваем градински стол, изработен от дърво. Той е със здрава, стабилна конструкция и подлакътници. Благодарение на високата облегалка и нейните 5 степени за наклон под различен ъгъл ще може да се наслаждавате удобно на слънчевите лъчи.
Сгъваем стол Carmen 9936 - бял 14459
59,04 лв.
(с данък)
Сгъваем стол Carmen 9936 е подходящ както за хотели, ресторанти, организирани събития, така и за дома. Той е практичен и удобен модел със здрава конструкция и качествени материали, които ви дават гаранция за дълга и безпроблемна употреба във времето.
Сгъваемa маса Carmen 9937 - бяла 14463
119,52 лв.
(с данък)
Сгъваема маса Carmen 9937 е практично решение за организиране на събития, както и за всички, които обичат излетите сред природата и за любителите на къмпинг почивките. Масата е с голям плот (180см. х 75см.) и стабилни крака от праховобоядисан метал.
Сгъваемa маса Carmen 9941 - бяла 14548
129,60 лв.
(с данък)
Сгъваема маса Carmen 9941 е практична и лесна за пренасяне. Тя е идеално решение за всички, които обичат излетите сред природата, за любителите на къмпинг почивките, както и за организиране на събития. Моделът е с плот, с дължина 153 см., стабилни крака от метал и удобна дръжка за пренасяне.
Сгъваемa маса Carmen 9942 - бяла 14549
216,00 лв.
(с данък)
Сгъваема маса Carmen 9942 е практично решение за организиране на събития, както и за всички, които обичат излетите сред природата и за любителите на къмпинг почивките. Масата е с голям плот (244 см. х 75 см.), стабилни крака от праховобоядисан метал и удобна дръжка за пренасяне.
Сгъваемa маса Carmen 9943 - бяла 14550
119,52 лв.
(с данък)
Сгъваема маса Carmen 9943 е практична и лесна за пренасяне. Тя е идеално решение за всички, които обичат излетите сред природата, за любителите на къмпинг почивките, както и за организиране на събития. Моделът притежава правоъгълен плот и стабилни крака от метал.
Сгъваемa маса Carmen 9946 - бяла 14552
288,00 лв.
(с данък)
Сгъваема маса Carmen 9946 е практична и лесна за пренасяне. Тя е идеално решение за всички, които обичат излетите сред природата, за любителите на къмпинг почивките, както и за организиране на събития. Моделът е с кръгъл плот с диаметър 154 см., стабилни крака от метал и удобна дръжка за пренасяне.
Сгъваемa маса Carmen 9947 - бяла 14553
115,20 лв.
(с данък)
Сгъваема маса Carmen 9947 е практична и лесна за пренасяне. Тя е идеално решение за всички, които обичат излетите сред природата, за любителите на къмпинг почивките, както и за организиране на събития. Моделът притежава плот с размери 80 см х 80 см и стабилни крака от метал.
Сгъваема дървена градинска маса ANDERS 14427
172,80 лв.
(с данък)
Сгъваема дървена градинска маса ANDERS е компактна и функционална, подходяща е както за вашата градина, така и за терасата. Краката и квадратният плот на масата са изработени от висококачествено тропическо дърво Meranti. В средата на плота има отвор за чадър, за да имате сянка дори и в най-топлите летни дни. Благодарение на сгъваемата конструкция можете бързо и лесно да приберете месата, без да заема много място. За да разтегнете модела, трябва да развиете болтовете от двете страни на краката.
Сгъваема дървена градинска маса ELIAS 14448
208,80 лв.
(с данък)
Сгъваема дървена градинска маса ELIAS е практично и стилно решение за градината или терасата. Краката и кръглият плот са изработени от тропическо дърво Meranti с топъл цвят, който създава усещане за уют. Моделът е с отвор за чадър, за да имате сянка в най-горещите летни дни. За да разтегнете модела, трябва да развиете болтовете от двете страни на краката.
Сгъваема дървена градинска маса INKA 11980
352,80 лв.
(с данък)
INKA е практична и здрава дървена градинска маса. Моделът е с кръгъл плот с диаметър 120 см, който може да се използва на половина, като полукръг опрян до стена, което прави масата подходяща както за двор, така и за тераса или веранда. Благодарение на сгъваемата функция тя е изключително компактна за съхранение и няма да заема много място през студените месеци, когато не я използвате.
Сгъваема дървена градинска маса MARIT 4742
259,20 лв.
(с данък)
Градинската маса MARIT е изработена от здраво тропическо дърво. Тя е достатъчно голяма за обяд на двора и същевременно компактна за съхранение благодарение на сгъваемата функция. В средата на плота е оставен отвор за чадър, за да имате сянка през топлите летни дни.
Сгъваема дървена градинска маса SILKE 2 11978
119,95 лв.
(с данък)
SILKE 2 е дървена градинска маса с компактни размери и сгъваема функция. Тя е подходяща за свободното време на двора, но и за всички, които нямат градина, но имат тераса с красива гледка.
Сгъваема дървена градинска маса SILKE 4743
126,72 лв.
(с данък)
SILKE e компактна и практична градинската маса, която може да използвате на терасата или в двора на вашия дом. Тя е изработена от здрав и устойчив дървен материал, а благодарение на сгъваемата конструкция бързо и лесно да я приберете, без да заема много място. За да разтегнете модела, трябва да развиете болтовете от двете страни на краката.
Сгъваема маса Carmen 9945 - бяла 14562
187,20 лв.
(с данък)
Сгъваема маса Carmen 9945 е практично решение за организиране на събития, както и за всички, които обичат излетите сред природата и за любителите на къмпинг почивките. Масата е с голям, кръгъл плот (121см х 72см) и стабилни крака от праховобоядисан метал.