Детска табуретка с ракла - бял овен 4732
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детска табуретка с ракла - бял овен 4732

Зарадвайте вашия малчуган с детска табуретка – бял овен. Тя е супер мека и удобна и разполага с практична ракла за съхранение на играчки, книжки, флумастери и какво ли още не.
154,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Очарователен дизайн и първокласни материали

Вашето дете наистина ще се влюби в тази табуретка. Очарователният й дизайн, пухкавият й пълнеж и изключително меката й дамаска, имитираща истинска вълна, ще я превърнат не просто в новата му любима играчка, а в предпочитано място за седене и игра.

За сигурността на вашето дете по време на игра, детската табуретка - бял овен е снабдена с изключително здрав корпус и с четири стабилни PVC крачета.


Практична ракла за съхранение

Във вътрешността на детската табуретка - бял овен се крие функционална и практична ракла, в която можете да съхранявате всичко – от играчки и книжки до флумастери, моливи и боички.

Раклата е с размери 22 x 19 x 22 см, тапицирана е с лесен за почистване плат и се отваря с помощта на вградена метална панта.

За да се предпази раклата от отваряне при падане или транспортиране на табуретката, капакът ѝ е снабден с велкро лепенка, която го задържа фиксиран към корпуса на табуретката. Така се предотвратява изпадането на съхраняваните в раклата предмети, докато детето ви си играе с нея или я пренася между стаите.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

4732
5 kg
Техническо описание
Височина
34 см
Ширина
35 см
Материал
дамаска
Крака
PVC
Ракла - размери (Д x Ш x В)
22 x 19 x 22 см
Дължина
60 см
Ракла
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
63 x 34 x 31- Тегло- 5 кг.-

Вижте също и: