Детски стол Carmen 7526 - черно-червен 11776
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детски стол Carmen 7526 - черно-червен 11776

Детският стол Carmen 7526 е чудесен избор за подрастващи деца, които обичат да прекарват дълго време пред компютъра. Моделът е изработен от еко кожа в два цвята и стабилна основа от полипропилен с колелца. За максимално удобство столът разполага с извити подлакътници и механизъм за регулиране на височината.
216,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Атрактивен и удобен

Детският стол Carmen 7526 ще грабне сърцата на малките любители на колите със своя атрактивен дизайн, наподобяващ седалка на състезателен автомобил. Той е идеален за децата, запалени по компютърните игри и почитателите на PlayStation. С него те ще се радват на удобство, докато се наслаждават на любимата си игра. Комбинацията от черен и бял цвят позволява на стола лесно да се впише във всяка детска стая.


Комфортни подлакатници

Подлакътниците на Carmen 7526 позволяват на вашето дете да отпусне удобно ръце по всяко време, докато играе, рисува или учи. Те са изработени от полипропилен, а извитата им форма осигурява максимален комфорт.


Коригиране на височината

Моделът е с вграден газов амортисьор, благодарение на което височината на седалката може да се регулира от 36 до 46 см. Така столът може да се настрои спрямо ръста на детето. Корекцията се осъществява с помощта на лоста вдясно под седалката.


Завъртане на 360º

За да има вашето дете пълна свобода на движенията, столът се върни на 360º. Това осигурява допълнително удобство и прави времето прекарано на него още по-забавно.


Основа с колелца

Детският стол Carmen 7526 е със стабилна звездовидна основа, изработена от здрав полипропилен. Нейните пет колелца са подходящи за стаи с мека настилка и позволяват бързо и плавно движение на стола. Благодарение на тях детето може да мести стола, както и да се придвижва с него, докато е седнало. 


Максимално натоварване до 70 кг.

Carmen 7526 е модел подходящ за натоварване до 70 кг. За да сте удовлетворени от един стол и за да го ползвате дълго и безпроблемно, винаги обръщайте внимание на неговото допустимо максимално натоварване.


Опаковка и монтаж

Столът се изпраща разглобен и внимателно опакован. Към него ще получите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да го сглобите. Следвайте стъпките в тях, за да избегнете повреди.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11776
10.10 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Детски стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
89 - 99 см
Дълбочина седалка
40 см
Височина седалка от земята
36 - 46 см
Дължина облегалка
53 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
70 кг
Тип механизъм
Газов механизъм за регулиране на височината
Диаметър на звезда
50 см
Ширина с подлакътници
54 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
58.5 x 22.5 x 52.5- Тегло- 10.1 кг.-

Вижте също и: