Детска табуретка с ракла - кафяв хипопотам 4733
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детска табуретка с ракла - кафяв хипопотам 4733

Ако вашето малко слънчице обича животните, то със сигурност ще се влюби в детската табуретка хипопотам. Те е удобна не само за сядане, но и за съхранение на малки предмети, благодарение на скритата ракла под седалката.
154,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Очарователна, практична и стабилна

Този необикновена табуретка с форма на малък, сладък хипопотам ще се превърне в любимо място за сядане и верен приятел за игри на вашето дете. С нея ще внесете настроение и комфорт във всяка стая, а практичната ракла във вътрешността ѝ е идеална за съхранение на малки играчки. Тя е лека, но стабилна благодарение на нейните четири крачета от PVC материал и здравия корпус. За изработката на табуретката е избрана висококачествена, здрава и приятна на допир дамаска, а в горната ѝ част е добавен мек пълнеж за по-голямо удобство.


Ракла за съхранение

С детската табуретка хипопотам имате още едно място за съхранение за най-дребните играчки на вашето дете.  В нея е скрита малка, но практична ракла с размери 23 x 19 x 22 см. Тя се отваря като повдигнете горната част, която играе роля на капак, захванат с метална панта от едната страна и велкро лепенка от другата за плътно затваряне.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

4733
5 kg
Техническо описание
Височина
32 см
Ширина
34 см
Материал
дамаска
Крака
PVC
Ракла - размери (Д x Ш x В)
22 x 19 x 22 см
Дължина
64 см
Ракла
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
70 x 34 x 31- Тегло- 5 кг.-

Вижте също и: