Детска табуретка с ракла - бяла овца 4730
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детска табуретка с ракла - бяла овца 4730

Детската табуретка с форма на овца е страхотно допълнение към стаята на вашето малко съкровище. Тя е способна да омагьоса сърцата на малки и големи със своите мили очи и мека, пухкава дамаска, а скритата ракла във вътрешността ѝ е идеалното скривалище за любимите играчки на вашето дете.
154,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Очарователен дизайн и първокласни материали

Удобна табуретка, любима играчка за вашето дете, допълнително място за съхранение и свеж акцент във вашия дом - тази сладка овчица комбинира всичко това. Тя има необикновен, очарователен дизайн и практична ракла, подходяща за съхранение на малки играчки. Покрита е с нежна и пухкава дамаска, а в горната и част е добавен мек пълнеж за  по-голям комфорт при сядане. За максимална сигурност на вашето дете по време на игра табуретката е изработена от здрав корпус и с четири стабилни PVC крачета.


Практична ракла за съхранение

Горната част на детската табуретка овца играе ролята на капак, под който се е крие практична, малка ракла с размери 22 x 20 x 23 см. Тя е идеална за малки играчки като колички, лего герои или  книжки и флумастери. Капакът е захванат с метална панта и се затваря с велкро лепенка, за да не се отваря, когато табуретката е под наклон, докато детето ви си играе с нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

4730
5 kg
Техническо описание
Височина
37 см
Ширина
33 см
Материал
дамаска
Крака
PVC
Ракла - размери (Д x Ш x В)
22 x 20 x 23 см
Дължина
64 см
Ракла
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
63 x 34 x 31- Тегло- 5 кг.-

Вижте също и: