Мобилен климатик AUX AM-H12A4/MAR2-EU 12672
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мобилен климатик AUX AM-H12A4/MAR2-EU 12672

Мобилен климатик AUX AM-H12A4 / MAR2-EU - практично решение за по-малки по размер помещения. Особено подходящ е за охлаждане през горещите лета, като може да бъде местен от стая в стая. Помещението трябва да е с площ не по-малка от 12 кв. м.
778,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Мобилност

Мобилните климатици AUX са проектирани да осигурят комфорт, там където не е възможна инсталация на традиционна сплит система. Те са произведение в съответствие с най-новите изисквания за опазване на околната среда, а най-голямото им предимство е мобилността. В основата им има колелца, които се въртят на 360°, което позволява лесно да преместите устройството, за да имате отопление и охлаждане, където ви потрябва.


Хладилен агент R290

Хладилният агент R290 има нулева стойност за разрушаване на озоновия слой и минимално въздействие върху глобалното затопляне. Това го прави все по-широко използван в ЕС за централна климатизация и термопомпи. Работните му параметри при отопление и охлаждане са много добри и конкурентни на флуоровъглеродите. Поради спецификите на хладилния агент помещението, в което се ползва, не трябва да е с площ по-малка от 12 кв. м.


Звукоизолация

В мобилния климатик AUX има звукоизолираща вата с голяма площ, която ефективно потиска шума от работата на компресора. Това прави устройството по-тихо и допринася за вашия комфорт и спокойствие.


Комфорт и тишина

За да се понижи максимално нивото на шум от компресора, AUX използва специален двуслоен, заглушителен памук, който намалява вибрациите на цялото звено.

 

Техническо описание

12672
37.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Тегло
33.5 кг
Размери
720 x 466 x 362 в x ш x д (мм)
Подходящ за помещения до
21 кв. м
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 1.28 / - kw
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 0.97 / - kW
Транспортна опаковка Размер опаковка (ВхШхД см)
87 x 44 x 55, Тегло: 37.5 кг.,
Транспортна опаковка Брой опаковки
1 бр.
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 2.7 / - kw
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 3.4 / - kw
Хладилен агент
R290
COP (коефициент на трансф. отопление)
2.8
EER (хладилен коефициент на охлаждане)
2.6

Вижте също и: