Геймърски стол SPRINTER - черен-бял 12558
zoom_out_map

Геймърски стол SPRINTER - черен-бял 12558

SPRINTER е удобен геймърски стол, чиито форми и цветове наподобяват седалка на спортен автомобил. Той предлага редица предимства като регулируеми подлакътници, люлеещ механизъм и заключване на облегалката в различни позиции.
792,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни параметри:

  • Мобилен подглавник
  • 3D регулируеми подлакътници
  • Механизъм тип мултиблок
  • Коригиране във височина (127-135 см)
  • Oснова тип звезда
  • Силиконови колелца, подходящи за твърди настилки
  • Още подробности за размерите и характеристиките ще намерите в таблицата таб/поле "Техническа информация"

Впечатляващ и удобен

Многофункционален, практичен и впечатляващ. Така можем да определим геймърския стол SPRINTER. Дизайнът му е първото, което ще ви спечели – вдъхновен като линии и цветове от спортните автомобили. Моделът разполага с разнообразни функции, грижещи се за правилната позиция на тялото. Сред тях са корекция на височината, регулируеми подлакътници, мобилен подглавник и други. Гарантираме ви дълги часове, в които да се потопите в любимото си забавление без болки в гърба и схващания.


Качество и надеждност

Използваните материали при изработката на SPRINTER са качествени и надеждни. Седалката и облегалката са покрити с еко кожа в два цвята, която се отличава с висока устойчивост и дълъг живот. Основата е в черно, изработена от полипропилен. От същия материал са и подлакътниците, което носи още едно предимство - прави визията цялостна. Перфектен завършек са практичните черни силиконови колелца с бял кант.


Мобилен подглавник

Този геймърски стол има една допълнителна екстра. Това е подглавник под формата на мобилна възглавничка, изцяло издържана в стила и цветовете на самия модел. Вие сами може да прецените дали ще я използвате – поставя се чрез колани с лесно закопчаване.


3D регулируеми подлакътници

Всички знаем, че удобството на ръцете е ключово за всеки геймър. SPRINTER ви предлага 3D регулируеми полипропиленови подлакътници. Височината им се променя чрез специални бутони, а ъгълът и движението им напред-назад - с просто издърпване. Така за секунди ще си дадете допълнителен комфорт, а с него и нов прилив на енергия.


Мултиблок механизъм

Столът разполага с механизъм тип мултиблок, който позволява заключване в различни позиции. Корекцията се извършва чрез лоста под седалката в дясно. Така може да изберете най-приятния за тялото си ъгъл.

 


Функция люлеене

Ако желаете да се отпуснете за миг, няма проблем, функцията за люлеене се активира от лост под седалката. Силата на движение пък се настройва от специално предвиден за целта кръгъл механизъм. Когато решите да се върнете към заниманията си, с едно движение сте в изходна позиция и застопорявате.


Корекция на височината

Моделът предоставя възможност за коригиране на височината. Така лесно и бързо може да го пригодите според собствения си ръст и желание. С едно движение на лоста вдясно под седалката. Нейното отстояние от земята варира в диапазона 46-54 см. Идеално решение, ако трябва да споделяте SPRINTER с друг член от семейството, нали?


Въртене на 360°

Опцията за 360-градусово въртене и в двете посоки ви дава свобода да не мислите за движенията си, а да се вглъбите в играта. Безпроблемно достигате до всяка точка и най-важното не губите ценно време.


Стабилна основа

Полипропиленовата основа тип звезда гарантира здравината и надеждността на модела. Силиконовите колелца пък осигуряват безшумно придвижване дори и по твърди повърхности – без надраскване. Сега вече няма пречка да се наслаждавате на хобито си денонощно или пък да довършвате проект, докато другите спят.


Максимално натоварване: до 120 кг

Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12558
20.90 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
67 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Геймърски стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
127 - 135 см
Дълбочина седалка
51 см
Височина седалка от земята
46 - 54 см
Дължина облегалка
81 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
67 см
Ширина с подлакътници
70 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65.2 x 36.2 x 97.2, Тегло: 20.9 кг.,

Вижте също и: