Диван - двойка с релакс механизъм GEYA - трюфел P 3550308
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Диван - двойка с релакс механизъм GEYA - трюфел P 3550308

Диван - двойка с релакс механизъм GEYA е удобен и мек диван, внасящ топлина и уют в обстановката. Разполага с две седящи места, които са допълнително снабдени с два независими един от друг релакс механизма. Холови гарнитури Carmen включват разнообразна мека мебел с елегантен дизайн – дивани – двойка и тройка, фотьойли и ъглови дивани.

Тегло: 66.00 кг
1656,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Мекота, удобство и желан уют

Диван - двойка с релакс механизъм GEYA е мека мебел, впечатляваща от пръв поглед с овалните си и пухкави форми в елегантен трюфелов цвят. Докосвайки се веднъж до фината дамаска, ще ви се прииска да не се откъсвате от нея, тъй като тя е съвършено нежна и приятна на допир. Дизайнът на облегалките и подлакътниците е проектиран да достави максимално удобство за гърба, кръста и ръцете, следвайки естествената позиция на тялото ви при седене. Разположената в тях силиконова вата с умерена твърдост засилва осезаемо комфорта, а за превантивно предпазване от хлътване, в седалките са добавени и покет пружини. Релакс механизмите се активират самостоятелно един от друг, чрез издърпване на странична ръчка, при което облегалката пада назад, а предната част се вдига нагоре. Според индивидуалните ви предпочитания и нужди, имате възможност да сменяте позицията си – да се излегнете спокойно докато си почивате или просто да се настаните удобно в меката седалка. Диван - двойка GEYA е мебел, създадена да удовлетвори и най-високите изисквания за качество, внасяйки уют и топлина в интериора на вашия дом.

Потапяне в мекота

Диван - двойка с релакс механизъм GEYA е изключително мек, нежен и удобен. Той се превръща в мечта от първия миг, в който се настаните в него. Релакс механизмът е лесен и удобен за ползване – при издърпване на ръчка, която е разположена отстрани на дивана, облегалката пада назад, а предната му част се вдига нагоре, което позволява да се разположите в легнало положение. Мекотата, която предлага диван - двойка GEYA, допълва неговите функции. Освен стандартното му приложение, той може да се ползва и за релаксираща почивка. По този начин тази незаменима мека мебел е пригодена да удовлетвори дори най-високите индивидуални изисквания за уют и практичност.

Мекотата на дамаската

Диван - двойка с релакс механизъм GEYA е изработен от висококачествена дамаска, която е перфектният избор. Меката дамаска е изключително издръжлива във времето и гарантира практичността на дивана. Дамаската подсигурява вашия комфорт през всички сезони и климатични условия. Диван - двойка GEYA се почиства лесно и бързо благодарение на предимствата на дамаската. Отличава се с високо качество, стил и удобство, които ще превърнат обикновеното ежедневие в необикновено изживяване.

Здравина и устойчивост

Диван - двойка с релакс механизъм GEYA е изработен от изключително здрава метална конструкция в съчетание с масивно дърво. Тези материали гарантират здравината и устойчивостта на дивана дори при голямо напрежение. Диван - двойка GEYA е подходящ за всеки, който търси комфорт, качество и дълъг живот на продукта.

Релакс с едно движение

Диван - двойка GEYA е снабден с разтегателен релакс механизъм, който гарантира на своите клиенти изключителна здравина в съчетание с невероятен комфорт. Механизмите са с доказано качество и осигуряват дълъг живот на продукта. Активирането на механизма става като дръпнете ръчката отстрани - облегалката пада назад, а предната част на дивана се вдига напред. Така с едно движение от приятна релаксираща почивка вие сте готови да се пренесете спокойно в съня си.

Комбиниране по ваш вкус

Модулът може да бъде използван както самостоятелно, така и да бъде комбиниран с други мебели от серията холови гарнитури Carmen. Част от комбинациите биха могли да изглеждат примерно така - два фотьойла и тройка; фотьойл, двойка и тройка; фотьойл и двойка; фотьойл и две двойки. Различните възможни комбинации на практика са неизчерпаеми и зависят единствено от желанията на потребителя.

Техническо описание

3550308
66 kg