Диван - тройка с електрически релакс механизъм GEYA LUX - трюфел P 3550368
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Диван - тройка с електрически релакс механизъм GEYA LUX - трюфел P 3550368

Диван - тройка с релакс механизъм GEYA LUX е стилен и луксозен диван от колекцията мека мебел на Carmen. Разполага с две широки седящи места, които са снабдени с два независими един от друг електрически релакс механизми. Холови гарнитури Carmen включват разнообразна мека мебел с елегантен дизайн – дивани – двойка и тройка, фотьойли и ъглови дивани.

Тегло: 88.00 кг
2376,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Практичен стил и елегантност

Диван - тройка с електрически релакс механизъм GEYA LUX е комфортна, практична и изискана мека мебел, изработена от фина и нежна на допир, висококачествена дамаска в цвят трюфел. Специфичното при този диван е наличието на две седалки, които реално са по-широки и предоставят повече място и свобода за седящите. Двата разтегателни релакс механизма се активират самостоятелно и независимо един от друг. От двете страни на дивана има разположени два бутона, чрез активирането на които облегалките падат назад, а предните части се издигат нагоре. По този начин по всяко време, когато решите, имате възможността да смените позицията на тялото си от седнало в легнало положение. Мекотата и удобството на облегалките и подлакътниците се дължи на силиконова вата с умерена твърдост, а допълнителните покет пружини предпазват седалката от хлътване и деформации. Металната конструкция на дивана е подсилена от масивен дървен материал, който гарантира надеждна и сигурна експлоатация.

Потапяне в мекота

Диван - тройка с релакс механизъм GEYA LUX е изключително мек, нежен и удобен. Той се превръща в мечта от първия миг, в който се настаните в него. Освен стандартното му приложение, той може да се ползва и за релаксираща почивка. По този начин тази незаменима мека мебел е пригодена да удовлетвори дори най-високите индивидуални изисквания за уют и практичност.

Мекотата на дамаската

Диван - тройка с релакс механизъм GEYA LUX е изработен от висококачествена дамаска, която е перфектният избор. Меката дамаска е изключително издръжлива във времето и гарантира практичността на дивана. Дамаската подсигурява вашия комфорт през всички сезони и климатични условия. Диван - тройка GEYA LUX се почиства лесно и бързо благодарение на предимствата на дамаската. Отличава се с високо качество, стил и удобство, които ще превърнат обикновеното ежедневие в необикновено изживяване.

Здравина и устойчивост

Диван - тройка с релакс механизъм GEYA LUX е изработен от изключително здрава метална конструкция в съчетание с масивно дърво. Тези материали гарантират здравината и устойчивостта на дивана дори при голямо напрежение. Диван - тройка GEYA LUX е подходящ за всеки, който търси комфорт, качество и дълъг живот на продукта.

Пълен релакс без усилие

Диван - тройка GEYA LUX е снабден с електрически релакс механизъм, който гарантира на своите клиенти изключителна здравина в съчетание с невероятен комфорт. Механизмите са с доказано качество и осигуряват дълъг живот на продукта. С едно натискане на бутон от приятна релаксираща почивка вие сте готови да се пренесете спокойно в съня си.

Комбиниране по ваш вкус

Модулът може да бъде използван както самостоятелно, така и да бъде комбиниран с други мебели от серията холови гарнитури Carmen. Част от комбинациите биха могли да изглеждат примерно така - два фотьойла и тройка; фотьойл, двойка и тройка; фотьойл и двойка; фотьойл и две двойки. Различните възможни комбинации на практика са неизчерпаеми и зависят единствено от желанията на потребителя.

Техническо описание

3550368
208 cm
106 cm
101 cm
88 kg