Посетителски стол GALA - сив 6283
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол GALA - сив 6283

GALA е модерен посетителски стол с комфортна седалка, широка облегалка и удобни подлакътници. За изработката на модела е използвана висококачествена дамаска и мрежа, а основата му е направена от прахово боядисан метал за максимална здравина и стабилност.
561,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Качество и комфорт с модерна визия

GALA е съвременен модел посетителски стол, изработен от висококачествени материали. Той предлага изключителен комфорт в съчетание с изчистена, но модерна визия. Със своята голяма седалка и широка облегалка, GALA ще накара всеки да се чувства удобно във вашия офис. Моделът е със здрава и стабилна основа от прахово боядисан метал, а горната част е изработена от полипропилен, дамаска и мрежа.


Удобни подлакътници

Посетителският стол GALA е с удобни и леко извити подлакътници, които преливат от облегалката към седалката. Те са изработени полипропилен в сив цвят и чудесно допълват визията на модела, като същевременно гарантират комфорт за ръцете.


Максимално натоварване до 100 кг.

Посетителският стол GALA има надеждна конструкция, която може да издържи на максимално натоварване до 100 кг, без това да се отразява по никакъв начин на неговите качества и здравина. Спазването на указанието за максимална тежест гарантира безпроблемната употреба на стола.


Компактна опаковка и лесен монтаж

Офис столовете на мебели Carmen се изпращат разглобени и добре опаковани, за да се избегнат повреди по-време на транспортирането им до вашия адрес. При доставка, заедно с тях ще получите подробни инструкции за монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

6283
15 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Посетителски
Тип на база
праховобоядисан метал
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
99 см
Дълбочина седалка
48 см
Височина седалка от земята
45 см
Дължина облегалка
54 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
100 кг
Ширина с подлакътници
61 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
82 x 38 x 65- Тегло- 15 кг.-

Вижте също и: