Посетителски стол PRIZMA LUX - тъмно син 4047
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол PRIZMA LUX - тъмно син 4047

Посетителски стол PRIZMA LUX е семпъл и надежден стол за офиси, конферентни и семинарни зали. Изработен е от метална конструкция и полипропиленови елементи.
99,36 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Универсално удобство

Стол Prizma LUX е практично решение за офиси, заседателни зали, учебни помещения и други, където е нужно столовете да са леки, здрави и компактни. Prizma LUX е наследник на бестселъра Prizma, като го надгражда по отношение на дизайна и комфорта. Стол Prizma LUX, за разлика от предшественика си, е оборудван с меки дунапренени вложки в седалката и облегалката, тапицирани с качествена текстилна дамаска. Поради това, нивото на комфорт е по-високо, а външният вид - по-изискан. Важно за този тип столове е възможността за стифиране, която не липсва и при посетителски стол Prizma LUX.


Максимално натоварване: до 100 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

4047
5.10 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
54 см
Материал
Полипропилен , Дамаска
Тип стол
Посетителски
Цялостна височина
81 см
Дълбочина седалка
41 см
Височина седалка от земята
48 см
Дължина облегалка
33 см
Крака - материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
100 кг
Ширина с подлакътници
53 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
81 x 53 x 54- Тегло- 5.1 кг.-