Президентски офис стол Carmen 7518 - черен 5528
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7518 - черен 5528

Президентският офис стол Carmen 7518 се отличава с изчистенa, модерна визия и изключително удобство, което се дължи на извитата облегалка на гърба и допълнителната лумбална опора. За вашия комфорт през целия работен ден допринасят още регулируемите по височина облегалка за глава и подлакътници.
302,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Неизмеримо удобство

Президентският офис стол Carmen 7518 ще ви очарова с комфорта, който предлага за вашето тяло. Ако прекарвате дълги часове зад бюрото и търсите практичен и удобен стол, който да се грижи за правилната ви стойка и да ви помогне да останете концентрирани, то Carmen 7518 е правилният избор. Широката седалка, облегалката, следваща извивките на гърба, както и подглавника, ще ви накарат да се чувствате повече от приятно в него. Допълнителните функции, с които разполага столът, от друга страна, ще ви помогнат да го настроите според вашия ръст, предпочитания и настроение.

Президентският офис стол Carmen 7518  е със съвременен и изчистен дизайн, благодарение на което лесно може да се впише както в модерния офис, така и във вашия домашен интериор.


Изработка и материали от първо качество

Президентският офис стол Carmen 7518 е изработен от висококачествени материали, за да се радвате възможно най-дълго на неговия комфорт, без неприятни следи от износване и захабяване, вследствие на продължителнaта му употреба. За удобната и широка седалка е използвана приятна и мека на допир дамаска. Облегалката за гърба и главата са направени от здрава „дишаща“ мрежа с голяма еластичност, което не позволява задържане на аромати или спарване, дори в най-топлите дни. За базата и подлакътниците на стола е използван полипропилен.  


Коригиране на облегалката за глава

С помощта на зъбчат механизъм с няколко степени, имате възможност да регулирате височината на облегалката за глава (подглавника) според вашия ръст и предпочитания. Корекцията става бързо и лесно само с движение нагоре или надолу.


Коригиране на подлакътниците

За максимално удобство на всяка част от вашето тяло офис столът Carmen 7518 е снабден с функция, която ви позволява да регулирате височината на подлакътниците. За да ги настроите до желаното от вас ниво, натиснете и задръжте бутона във външната част на подлакътника, след което изтеглете нагоре или свалете надолу. Отнема само няколко секунди.


Лумбална опора

Президентският офис стол Carmen 7518 се отличава от обикновените работни столове с допълнителната лумбална опора, под формата на малка и плътна възглавничка в задната част на извитата облегалка. Благодарение на нея ще забравите за чувството за напрежение и умора в кръста и ще се наслаждавате на комфорт през целия ден, което пък ще допринесе за вашата пълноценна работа.


Заключване на седалка и облегалка в различни позиции

Синхронният механизъм позволява да заключите седалката и облегалката за гърба под различен наклон, в най-удобната за вас позиция. Така например, ако искате да си откраднете минутка за релакс, може да се отпуснете назад и да фиксирате облегалката в полулегнало положение, като натиснете навътре малката ръчка вдясно, под седалката на стола. За да отключите, издърпайте ръчката навън, натиснете леко облегалката с гърба си и тя ще се върне в своето стандартно положение.


Регулируем люлеещ механизъм

Тази функция е отличен помощник за справянето с напрежението и стреса на работното място. Под седалката на Carmen 7518 ще откриете въртящ механизъм, чрез който може да регулирате лекотата на люлеене на стола, спрямо вашите предпочитания.


Коригиране на височината на стола

Президентският офис стол Carmen 7518 е подходящ едновременно за хора с нисък и висок ръст. C помощта на вградения в основата на стола газов амортисьор може да регулирате височината, като променяте отстоянието на седалката от земята в рамките от 39 до 51 см. За целта използвайте ръчката под седалката вдясно (същата, с която заключвате облегалката в избрана позиция).


Завъртане на 360°

С тази функция имате безгранична свобода на движенията във всеки един момент.  Завъртането на 360° ви дава видимост над всичко, случващо се около вас.


Здравa и сигурна основата

Президентският офис стол Carmen 7518 има стабилна полипропиленова база и колелца, който ви позволяват бързо и плавно да се придвижвате заедно с него. Те са изключително подходящи за помещения с меки настилки.


Максимално натоварване до 100 кг

Президентският офис стол Carmen 7518 е подходящ за хора с тегло до 100 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го избирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Всички офис столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

5528
14.30 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
59 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
112 - 124 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
39 - 51 см
Дължина облегалка
73 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Синхронен - заключване на облегалка и седалка в позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
69 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
68 x 26 x 59- Тегло- 14.3 кг.-

Вижте също и: