Президентски офис стол Carmen 6156 - черен LUX 4341
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 6156 - черен LUX 4341

Президентският офис стол Carmen 6156 е стилен и практичен модел, изработен от еко кожа и мек пълнеж. За максимално удобство столът разполага с регулируем люлеещ механизъм и газов амортисьор за коригиране на височината.
403,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Комфорт и мекота

Carmen 6156 е комфортен офис стол с широка седалка и облегалка, върху които са поставени допълнителни възглавници с мек пълнеж. Интересен акцент във визията на стола са подлакътниците и техните странични извивки. Моделът е изработен от еко кожа, което улеснява почистването му, а базата е направена от здрав и устойчив полипропилен в сребрист цвят.


Удобни подлакътници

С президентския офис стол Carmen 6156 може да облегнете удобно ръце по всяко време на деня. Неговите извити подлакътници с меки кожени възглавници ще ви осигурят иреална опора и комфорт. Долната им част, също като основата на стола, е изработена от полипропилен в сребрист цвят.


Регулируем люлеещ механизъм

С помощта на регулируемия люлеещ механизъм (tilt tension) може да настроите стола да се люлее с различна сила или да заключите облегалката му в изправено положение. За целта използвайте кръглия механизъм под седалката и чрез въртене регулирайте люлеещата функция според вашите предпочитания и тегло. Ако желаете да я деактивирате, натиснете навътре лоста за коригиране на височината и столът ще остане фиксиран.


Коригиране на височината

В основата на президентския офис стол Carmen 6156 е вграден газовия амортисьор, което ви позволява да променяте височината на седалката, за да отговаря на вашия ръст. Нейното разстояние от земята може да варира в границите от 49 до 59 см. За да я вдигнете или свалите надолу, използвайте лоста вдясно.


Стабилна и здрава основа

Президентският офис стол Carmen 6156  притежава стабилна база, изработена от здрав полипропилен. Звездата в основата му е с 5 силиконови колелца, които са безшумни и не оставят следи и драскотини по твърдите подови настилки.


Завъртане на 360°

Освен, че столът е с колелца, той може да се върти на 360°, което ви дава пълна свобода на движенията. Благодарение на това може да следите всичко, случващо се около вас и с лекота да общувате с останалите в офиса.


Максимално натоварване до 130 кг.

Президентският офис стол Carmen 6156 е предназначен за максимално натоварване до 130 кг. За да сте напълно удовлетворени от своя нов стол, винаги обръщайте внимание каква е допустимата тежест, която може да понесе.  


Транспортиране и монтаж

Всички офис столове Carmen се изпращат разглобени и добре опаковани за по-лесно и безпроблемно транспортиране. Към стола ще получите списък на съставните части и подробна инструкция за монтаж. Моля спазвайте стъпките описание в нея, за да избегнете повреди, причинени от неправилен монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

4341
17.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
69 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Президентски
Материал серия
Vivid , Neo
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен / Еко кожа
Цялостна височина
111 - 121 см
Дълбочина седалка
49 см
Височина седалка от земята
49 - 59 см
Дължина облегалка
62 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
65 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
80 x 35 x 65- Тегло- 17.5 кг.-

Вижте също и: