Президентски офис стол Carmen 7524-2 - светлосив 11656
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7524-2 - светлосив 11656

Президентският офис стол Carmen 7524-2 е стилен и функционален модел с регулируем люлеещ механизъм и газов амортисьор за коригиране на височината. За максимално удобство столът разполага с подлакътници и регулируем подглавник. Моделът е изработен от висококачествена дамаска и полипропилен.
331,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Комфорт за модерния офис

Президентският офис стол Carmen 7524-2 разполага с всички необходими екстри, за да ви осигури комфорт дори в най-дългите и напрегнати работни дни. Благодарение на извития подглавник, меката седалка, подлакътниците и регулируемия люлеещ механизъм ще се чувствате удобно през целия ден. Изчистеният дизайн превръща модела в идеален избор за модерния офис, а разнообразието от класически и свежи цветове позволява лесно да се впише в интериора.


Качество и здравина

Carmen 7524-2 е създаден така, че да удовлетвори изискванията за качество на всички, които прекарват дълго време в офиса. Базата на стола е изработена от полипропилен, а за седалката и облегалката му е използвана здрава и устойчива на износване дамаска.


Коригиране на облегалката за глава

Президентският офис стол Carmen 7524-2 е с удобен извит подглавник. Той може да бъде регулиран на височина, според ръста на седящия. Корекцията става бързо и лесно с движение нагоре или надолу.


Удобство за ръцете

За максимален комфорт моделът разполага с подлакътници, което позволява да облегнете удобно ръце. Те са изработени от полипропилен, а формата и извивките им допълват съвременния дизайн на стола.


Регулируем люлеещ механизъм

Президентският офис стол Carmen 7524-2 има вграден Tilt tension механизъм, благодарение на което може да се възползвате от регулируема люлееща функция или да фиксирате стола неподвижен в изправено положение. Силата на люлеене се настройва чрез въртене на кръглия механизъм под седалката, а за да го изключите напълно, натиснете навътре страничния лост вдясно.  


Коригиране на височината на стола

За да отговаря на вашия ръст, столът е оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината. С помощта на лоста вдясно може да коригирате разстоянието на седалката от земята от 45 до 55 см.


Въртене на 360 °

С президентския офис стол Carmen 7524-2 може да се въртите, във всяка една посока, докато сте в седнало положение. Така имате пълна свобода на движенията и по-лесен и бърз достъп до всичко около вас.


Основа с колелца

Звездовидната основа с колелца ви осигурява по-голяма мобилност в офиса и улеснява преместването на стола. Тя е изработена от здрав полипропилен. Силиконовите колелца са много удобни при твърди настилки.


Максимално натоварване до 120 кг.

Президентският офис стол Carmen 7524-2 може да носи максимално натоварване от 120 кг. За да се чувствате удобно в своя стол, той трябва да отговаря на вашия ръст и тегло.


Транспортиране и монтаж

За безпроблемно и лесно транспортиране, столът се изпраща разглобен и внимателно опакован. В кашона ще намерите списък на съставните части и подробна инструкция за монтаж. Моля, спазвайте стъпките описани в нея, за да избегнете повреди, причинени от неправилен монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11656
13.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
55 см
Материал
дамаска
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
120 - 130 см
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
45 - 55 см
Дължина облегалка
75 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
60 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 30 x 65- Тегло- 13.5 кг.-

Вижте също и: