Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен 5837
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен 5837

Президентският офис стол Carmen 6095 притежава интересен дизайн, удобни форми и меки подлакътници. Той е изработен от висококачествена еко кожа и поплипропилен. Моделът е с регулируема височина и люлеещ механизъм.
322,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Екстравагантен и удобен

Президентският офис стол Carmen 6095 е удобен модел с екстравагантна визия, наподобяваща седалката на луксозен автомобил. Ефектът е постигнат благодарение на неговите форми, интересната тапицерия в два цвята и малкия отвор в горната част на облегалката. За изработката  на стола е избрана висококачествена и приятна на допир еко кожа в черно и тъмносиво.


Меки подлакътници

За максимален комфорт на ръцете горната част на подлакътниците е завършена с меки падове. Те са покрити с черна и сива кожа, което чудесно допълва цялостната визия на президентския офис стол Carmen 6095.


Люлеещ механизъм

Ако прекарвате дълги часове зад бюрото, люлеещият (tilt tension) механизъм е чудесен начин да се отърсите от събралото се напрежение в тялото. За да го активирате, издърпайте навън лоста вдясно и настройте силата на люлеене с въртене на кръглия механизъм под седалката. Столът може да бъде заключен в статично положение отново чрез страничния лост.


Регулиране на височината

В основата на президентския офис стол Carmen 6095 е вграден газов амортисьор за регулиране на височината.  За да преместите седалката нагоре или надолу спрямо вашия ръст, използвайте ръчката в дясно. Височината на седалката от земята може да се променя в границите от 43 до 53 см.


Стабилна основа с колелца

Базата на модела е изработена от здрав полипропилен в черен цвят. Неговата стабилна звезда с 5 колелца улеснява преместването на стола и ви позволява да се придвижвате заедно с него, в седнало положение.


Въртене на 360°

Възможността за въртене на 360° е още едно удобство, което дава неограничена свобода на движенията. Благодарение на това може да се обърнете, в която и да е посока, без да се налага да ставате.


Максимално натоварване до 120 кг.

Президентският офис стол Carmen 6095 може да носи максимално натоварване от 120 кг. За да се чувствате удобно в своя стол, той трябва да отговаря на вашия ръст и тегло.


Транспортиране и монтаж

За безпроблемно и лесно транспортиране, столът се изпраща разглобен и внимателно опакован. В кашона ще намерите списък на съставните части и подробна инструкция за монтаж. Моля, спазвайте стъпките описани в нея, за да избегнете повреди, причинени от неправилен монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

5837
15 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
65 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен / Еко кожа
Цялостна височина
109 - 119 см
Дълбочина седалка
48 см
Височина седалка от земята
43 - 53 см
Дължина облегалка
66 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
60 см
Ширина с подлакътници
63 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
73 x 28.5 x 59- Тегло- 15 кг.-

Вижте също и: