Президентски офис стол MASIMO - черен 7151
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол MASIMO - черен 7151

Президентският офис стол MASIMO притежава удобен и стилен дизайн, който съчетава кожа и хром. Моделът разполага с комфортни подлакътници, регулируем люлеещ механизъм и функция за коригиране на височината.
367,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Класически стил и удобство

MASIMO е президентски офис стол със стилен дизайн, който предлага комфорт и елегантно съчетание от кожа и хром. Неговата висока облегалка и голямата, мека седалка ще ви осигурят удобството, от което се нуждаете, за да се съсредоточите върху работния процес. Моделът е с изчистена визия, която лесно може да се впише както в офиса, така и във вашия дом. 


Комфорт за ръцете

Подлакътниците на президентския офис стол MASIMO са изработени от хром и кожени падове, които осигуряват мекота. Извитата им форма допринася за още по-голям комфорт, за да отпуснете удобно ръце.


Регулиране на височината

В основата на офис стол MASIMO е вграден газов амортисьор, който позволява да регулирате височината на стола, като измествате седалката нагоре или надолу, за да отговаря на вашия ръст. За да я вдигнете или да я свалите по-ниско, използвайте лоста вдясно. Разстоянието между пода и седалката, може да се променя в границите от 45 - 52 см.


Люлеещ механизъм

Едно от предимствата на президентския офис стол MASIMO е регулируемият люлеещ механизъм. С въртене на кръглия лост под седалката може да настроите силата на люлеене според вашите предпочитания. По желание може да изключите функцията напълно и да фиксирате стола неподвижен.


Завъртане на 360°

Седалката на стола може да се върти на 360°. Това ви позволява лесно да се обърнете, в която и да е посока, без да ставате и ви дава по-голяма свобода на движенията. Може да се завъртите заедно със стола, за да стигнете по-бързо до принтера или до шкафа с документи.


Стабилна основа с колелца

Президентският офис стол MASIMO притежава здрава хромирана основа, която осигурява стабилност, а петте колелца ви правят мобилни дори в седнало положение. Те са изработени от силикон за плавно и безшумно движение по твърди настилки.


Максимално натоварване до 120 кг.

При избор на офис стол винаги обръщайте внимание какво е препоръчителното максимално натоварване и спазвайте ограничението за дълга и безпроблемна експлоатация.MASIMO е проектиран да издържи натоварване до 120 кг.


Опаковка и монтаж

Всички столове се изпращат разглобени и внимателно опаковани за по-лесно и безпроблемно транспортиране. При доставка, ще получите също и подробни инструкции за монтаж и демонтаж. Моля, спазвайте последователността от стъпки, описана в тях, за да избегнете повреди.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

7151
18 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Хром / Еко кожа
Цялостна височина
105 - 112 см
Дълбочина седалка
52 см
Височина седалка от земята
45 - 52 см
Дължина облегалка
60 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
68 см
Ширина с подлакътници
59 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
68 x 100 x 73- Тегло- 18 кг.-

Вижте също и: