Президентски офис стол Carmen 9113 - кафяв 11302
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 9113 - кафяв 11302

Президентският офис стол Carmen 9113 е стилен модел от естествена кожа с удобни извивки и меки подлакътници. За да осигури максимален комфорт, той разполага с регулируем люлеещ механизъм и амортисьор за коригиране на височината.
443,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Удобство, мекота и първокласна изработка

Carmen 9113 е президентски офис стол с изчистен класически дизайн, който лесно ще се впише както в корпоративния, така и в домашния офис. С него ще се радвате на комфорт през целия ден благодарение на неговата висока облегалка и удобна седалка с мек пълнеж. Лицевата част на стола е изработена от висококачествена естествена кожа, която е устойчива на износване и нежна на допир. Звездата и основата на подлакътниците са направени от здрав полипропилен в сребрист цвят, който придава елегантен вид на модела.


Извити подлакътници

Удобството на президентския офис стол Carmen 9113 e допълнено от меките подлакътниците с кожени падове. Тяхната извита форма допринася за максимален комфорт на ръцете, а комбинацията от сребрист и черен цвят подчертава стилната визия на модела.


Люлееща функция

Столът е снабден с регулируем люлеещ механизъм, който ще ви осигури още по-голямо удобство. Чрез въртене на кръглия лост под седалката, може да настроите функцията за люлеене на стола според вашите предпочитания и ръст. Тази функция е идеален начин за кратка почивка и разтоварване в напрегнатите работни дни, а ако искате да я изключите, фиксирайте стола в избрана от вас позиция, за да остане неподвижен.


Коригиране височина

С помощта на вградения в основата газов амортисьор,  можете лесно да коригирате височината на президентския офис стол Carmen 9113, като изместите седалката нагоре или надолу. Нейното отстояние от земята може да се променя в границите от 45 до 53см. За тази цел е необходимо да използвате лоста в дясната част и леко да го повдигнете нагоре.


Стабилна основа и завъртане на 360°

Президентският офис стол Carmen 9113 притежава стабилна и здрава основа, под формата на звезда с колелца, които го правят лесно подвижен. Те са изработени от полипропилен и са подходящи за помещения с меки настилки, като мокети и килими. Моделът дава пълна свобода на движенията благодарение на функцията за завъртане на 360°.


Максимално натоварване

Carmen 9113 може да издържи на максимално натоварване до 130 кг. За да сте максимално удовлетворени от вашия стол и да се чувствате удобно в него, винаги го избирайте спрямо структурата на вашето тяло.


Компактна опаковка

Всички офис столове Carmen се доставят разглобени и добре опаковани в кашон, към който ще намерите приложена подробна инструкция за монтаж. Може да я изтеглите също в електронен вариант от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“. Моля, спазвайте посочената в инструкциите последователност от действия, за да избегнете повреди.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11302
15.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
71 см
Материал
Естествена кожа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен / Естествена кожа / Еко кожа
Цялостна височина
115 - 123 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
45 - 53 см
Дължина облегалка
70 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Материал гръб
еко кожа
Материал лицева част
естествена кожа
Ширина с подлакътници
63 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
84 x 36 x 65- Тегло- 15.5 кг.-

Вижте също и: