Президентски офис стол Carmen 7529 - бежов 6206
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7529 - бежов 6206

Президентският офис стол Carmen 7529 е елегантен модел, който умело комбинира стилна визия, несравнимо удобство и гарантирано качество. Той разполага с широка седалка, висока облегалка и хромирани елементи.
250,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стилна визия и подбрани материали

Президентският офис стол Carmen 7529 е изключително луксозен модел, който съчетава меката на допир дамаска със здравината на хромираните подлакътници и основа. Освен със стилното си излъчване, той ще ви спечели и с качеството на подбраните за неговата изработка материали. Изключително здрава и еластична дамаска, пълнеж от порест пенополиуретан и хромирани елементи са комбинирани, за да представят всичко най-добро в едно.


Комфорт за ръцете

Заоблените подлакътници на модела Carmen 7529 ви приканват напълно да отпуснете ръцете си и да се насладите на удобството, което те разкриват. Изцяло изработени от хром и лек акцент от дамаска, те идеално подчертават луксозната визия на стола.


Миг на пълноценна почивка

Голямо удобство се явява и люлеещият механизъм tilt tension, който е вграден в конструкцията на модела и позволява само с едно движение да се пренесете от натоварената работна среда в една друга реалност на пълен релакс и блаженство. Силата на люлеене може да се регулира от кръглата ръчка, която е позиционирана под седалката.


Коригиране на височината

Президентският офис стол Carmen 7529 позволява само с едно движение да коригирате височината на седалката от земята. Това става посредством лоста, който се намира в дясната половина под седалката. Чрез него може да регулирате нейната височина между 46 и 56 см.


Пълна свобода на движението

Благодарение на възможността за завъртане на 360°, президентският офис стол Carmen ви дава пълна свобода на движенията и позволява с лекота да следите всичко, случващо се около вас и да общувате с околните, като във всеки един момент може да смените посоката и позицията си.


Здравина от самата основа

Още нещо, с което ще ви изненада президентският офис стол Carmen e неговата изключително здрава и стабилна база, която е изработена от хром. Петте колелца, с които е завършена тя, позволяват лесно, бързо и безпроблемно придвижване по меки повърхности.


Максимално натоварване от 130 кг.

Президентският офис стол 7529 е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го подбирайте спрямо структурата на вашето тяло. Правилно избраният стол се грижи за нормалната ви стойка през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве.            


Компактен пакетаж

Вашият нов офис стол Carmen ще бъде доставен до посочен от вас адрес в разглобено състояние, внимателно опакован в кашон. В опаковката на артикула ще намерите подробна инструкция за монтаж. Моля, спазвайте посочената в нея последователност от действия, за да избегнете повреди от неправилен монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

6206
15.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
64 см
Материал
дамаска
Тип стол
Президентски
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Хром + дамаска
Цялостна височина
113 - 123 см
Дълбочина седалка
48 см
Височина седалка от земята
46 -56 см
Дължина облегалка
67 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
56 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
80 x 30 x 65- Тегло- 15.5 кг.-

Вижте също и: