Президентски офис стол Carmen 7567 - черен 12631
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7567 - черен 12631

Президентският офис стол Carmen 7567 е с модерен дизайн, удобна, мрежеста облегалка, регулируем подглавник и регулируем люлеещ механизъм. Благодарение на него, може да се отпуснете спокойно назад по време на работния ден или да го фиксирате в изправена позиция.
316,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни х-ки на президентски офис стол Carmen 7567:

  • Заключване на облегалка и седалка в различни позиции (синхронен механизъм)
  • Лумбална опора
  • Коригиране на височината на подлакътниците
  • 2D подглавник - регулиране на височината и ъгъла
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалка в диапазон 43 см - 53 см
  • Мека седалка с износоустойчива дамаска
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • База от полипропилен
  • Колелца от полипропилен, подходящи за мека подова настилка
  • Максимално натоварване: 130 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Практичен и модерен

Президентският офис стол Carmen 7567 е със съвременни линии и дизайн. Той е с модерна визия и същевременно с това е практичен и ненатрапчив. Приятните му извивки го правят подходящ както за офиса, така и за вкъщи. Столът предлага редица важни функции, даващи удобство и правилна позиция на тялото – регулируем люлеещ механизъм, коригиране във височина, промяна позицията на подглавника. Седалката е покрита с висок клас дамаска, а облегалката и подглавникът – с мрежа. Тя позволява по-добра циркулация на въздуха и поддържане на оптимален комфорт за тялото дори и в горещи дни. Основата е стабилна и гарантира здравина и надеждност на стола.


2D регулиране на подглавника

Опората за глава дава несравнимо удобство на тялото в дългия работен ден. Модел 7567 предлага подглавник, който се регулира във височина чрез издърпване, а за максимално удобство може се коригира и ъгълът му. Така може да конфигурирате стола си според ръста си и да се вършите спокойно работните си задачи.


Коригиране на подлакътниците

Подлакътниците на стол Carmen 7567 се коригират във височина. Тази функция осигурява възможност за подбиране на най-точния ъгъл за позицията на ръцете в зависимост от необходимостта и предпочитанията.


Лумбална опора

Моделът разполага с лумбална опора, която е фиксирана. Тя държи тялото и кръста в здравословна позиция, като не позволява прекомерното натрупване на умора. Освен чисто практическото приложение, опората в случая представлява и интересен визуален акцент.


Синхронен механизъм

Carmen 7567 е със синхронен механизъм. Той позволява заключване на седалка и облегалка в най-удобната за вас позиция. Корекцията се извършва с едно движение посредством лост под седалката.


Опция за люлеене

Столът е оборудван с люлеещ механизъм, който предоставя възможност за кратък релакс и отпускане на тялото. Силата на движение може да се регулира спрямо теглото на седящия. А връщането в изходна позиция се случва лесно и бързо.


Корекция на височината

Моделът предлага възможност за коригиране на височината. В най-ниската си позиция седалката се намира на 43 см от земята, а функцията позволява нейното повдигане до 53 см. Така безпроблемно ще нагодите стола си според ръста и навиците си чрез ръчката под седалката вдясно.


360-градусово въртене

Опцията за 360-градусово завъртане и в двете посоки дава свобода на движение. Благодарение на нея безпроблемно ще управлявате работния си процес, без да се налага да ставате. Освен удобно, това е и забавно, нали?


Стабилна основа

Основата тип звезда е с диаметър 69 см. Изработена е от полипропилен и гарантира необходимата стабилност на модела, като едновременно с това допълва цялостната му визия. Колелцата също са от полипропилен, особено подходящи за лесно придвижване по меки настилки.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7567 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12631
14.40 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
114 - 124 см
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
43 - 53 см
Дължина облегалка
71 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Синхронен - заключване на облегалка и седалка в позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Диаметър на звезда
69 см
Ширина с подлакътници
63 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62.5 x 51 x 67- Тегло- 28.8 кг.- К-во единици- 2 бр.