Ергономичен стол Carmen 7573 - черен 12641
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7573 - черен 12641

Ергономичният стол Carmen 7573 е част от офис столове на мебели Carmen. Той притежава модерен дизайн и богат набор от функции. За изработката на стола са използвани висок клас материали – алуминий за основата, дамаска за седалката и висококачествена италианска мрежа за облегалката. Столът е с люлеещ механизъм, който може да изключите и функция за заключване на седалката и облегалката в различни позиции. Можете да коригирате височината на седалката, както и да регулирате нейната дълбочина.
718,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Предимствата на ергономичен стол Carmen 7573

  • Auto-weight sensing механизъм за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия
  • 4D подлакътници – регулиране на височина, ъгъл, движение на падовете напред/назад и встрани
  • Заключване на седалка и облегалка в различни позиции
  • Регулируема лумбална опора
  • Регулиране на дълбочина на седалката 45-48 см
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 43-51 см
  • Мека седалка с износоустойчива дамаска
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • База от алуминий
  • Силиконови колелца – подходящи за твърди настилки
  • Максимално натоварване 160 кг
  • Възможност за добавяне на подглавник (закупува се допълнително)
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Изчистени линии и богата функционалност

Ергономичният стол Carmen 7573 притежава модерна визия и разнообразни функции. Изчистените му линии и съчетаването на различни, допълващи се текстури, го правят стилно и практично решение за всеки офис. Облегалката му е широка, снабдена с естествена извивка, която поддържа тялото в правилна позиция. Седалката и подлакътниците се коригират, като позволяват допълнително удобство за тялото.


Качествени материали

Качествената изработка е сред предимствата на този модел. Облегалката е покрита с италианска еластична мрежа, която предпазва от спарване и позволява добра проветривост на тялото дори при дълъг престой. Дамаската на седалката е приятна на допир, с висока износоустойчивост и лесна за поддръжка. Основата на стола е алуминиева и придава необходимата здравина на цялата конструкция.


4D подлакътници

Carmen 7573 разполага с 4D регулируеми подлакътници. Корекцията на ъгъла се извършва лесно, чрез издърпване в желаната позиция. Промяната на височината се случва чрез натискане на дискретни бутони в основата. Падовете (горната част на подлакътниците) могат да се движат напред-назад и встрани, за да променяте разстоянието между тях.


Лумбална опора

Моделът е снабден с лумбална опора, която поддържа кръста и гърба, за да запазите правилната стойка на тялото си. От задната страна на облегалката за гърба са разположени две пластини, които може да движите нагоре-надолу, за да регулирате опората по най-удобния за вас начин.


Заключване в позиция

Механизмът на Carmen 7573 позволява заключване на седалка и облегалка в различни позиции. Така може да подберете оптималния ъгъл за вашето тяло, за да си създадете най-добрите условия за работа. Корекцията се извършва интуитивно и бързо чрез натискане на палец под седалката.


Auto-weight sensing люлеещ механизъм

Столът има люлеещ механизъм (auto-weight sensing), който автоматично се настройва според тежестта на седящия. Функцията може да бъде изключена в зависимост от вашето желание и облегалката да се фиксира в изправена позиция.


Регулиране на дълбочината на седалката

В допълнение към другите възможности за персонализиране, Carmen 7573 предлага и регулиране дълбочината на седалката. Тя варира в диапазона 45-48 см и позволява избирането на най-точната позиция спрямо вашето лично предпочитание.


Коригиране на височината

Моделът дава опцията за коригиране на височината. В най-ниската си позиция седалката се намира на 43 см от земята. Посредством палец под седалката лесно може да промените височината ѝ в рамките на 8 см (до 51 см), като си създадете най-подходящата за тялото и предпочитанията ви позиция.


Въртене на 360°

Carmen 7573 притежава и възможност за пълен оборот на завъртане и в двете посоки. Благодарение на 360-градусовото въртене ще имате необходимата свобода на движение и няма да ви се налага да ставате, за да достигнете до важни документи или да обсъдите служебен казус с колегата до вас.


Алуминиева основа

Стабилната основа е тип звезда, изработена от алуминий, което гарантира нейната надеждност и здравина. Силиконовите колелца се придвижват безшумно, което ще осигури спокойствие в работната атмосфера, а освен това не надраскват подовата настилка.


Опция за подглавник

Ако търсите оптимално удобство, може да закупите допълнително подглавник към вашия стол с 2D регулиране – промяна на височина и ъгъл. Той е и е покрит с мрежа, за да ви осигури пълен комфорт.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7573 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 160 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.

 


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

12641
20.90 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
68 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
100 - 108 см
Височина седалка от земята
43 - 51 см
Дължина облегалка
57 см
Дълбочина на регулируема седалка
45 - 48 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Тип механизъм
Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
70 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
45 x 65 x 67- Тегло- 20.9 кг.-

Вижте също и: