Ергономичен стол REINA  - черен 7302
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол REINA - черен 7302

REINA е ергономичен офис стол с богат набор от регулируеми функции, благодарение на които ще се радвате на максимално удобство. Моделът се отличава с впечатляващ дизайн, за който е използвана текстилна мрежа и здрава алуминиева база. Столът разполага с регулируеми подлакътници, механизъм за заключване в позиция, амортисьор за коригиране на височината, функция за люлеене и за промяна на дълбочината на седалката.
907,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Футуристичен дизайн

С оригинален дизайн, заимстван от спортната екипировка, ергономичния стол REINA, също като нея, съчетава атрактивна визия и ергономични функции, за да бъдете ефективни и пълноценни през целия ден. Футуристичният вид на модела го превръща в идеален избор за модерния и съвременен офис, а екстрите и удобствата, с които разполага го правят перфектно решение за всички, които работят дълги часове от вкъщи. Проектантите на стола, използват нови техники и създават иновативна конструкция от твърди и гъвкави материали, която предлага несравним комфорт.


Необикновена облегалка

Облегалката на стола се състои от две части - твърдата външна част с оребрена структура, която  създава опорни зони за гърба и гъвкава мрежа от еластомер, която се извива според промените на вашата поза, следвайки движенията на тялото ви. Във вътрешния мрежест слой на облегалката има плътнa част с форма на буквата X, разположена в лумбалната област, което спомага за поддържане на правилната стойка на гърба. Безрамковият дизайн прави облегалката още по-удобна.


Комфортна седалка с пружини и регулируема дълбочина

RIENA ще надмине представите ви за комфорт благодарение на своята ергономична седалка. Във вътрешността ѝ се крият 62 микропружини и мрежест слой от еластомер, които осигуряват равномерно разпределение на тежестта на тялото за максимално удобство дори след часове престой на стола. За да се чувствате още по-добре на своето място, може да настроите дълбочината на седалката спрямо вашия ръст или заниманието ви. Тя се регулира от малката ръчка, дискретно позиционирана в дясната странична част– издърпайте я навън, докато сте седнали, задръжте и преместете седалката напред , за да увеличите нейната дълбочина. По същия начин можете да я преместите плътно назад до облегалката за гърба.


Качество, изпипано до последния детайл

Ергономичният стол REINA е изработен от внимателно подбрани материали с високо качество. Основата му е направена от праховобоядисан алуминий, а за горната част на конструкцията е използван здрав полипропилен, еластомер и полиуретанова пяна за подлакътниците.

За тапицерията на модела е избрана устойчива и плътна текстилна мрежа. Тя е прикрепена директно към задната част на облегалката за гърба, по нов метод, който спомага за запазване на нейната еластичност. Мрежестата структура на дамаската позволява въздухът да циркулира през стола, а това гарантира комфортно усещане през всеки сезон дори когато сте в седнало положение в продължение на часове.


Заключване в позиция

Моделът е снабден с мултиблок механизъм за заключване в различни позиции. Чрез него може да фиксирате стола под наклон в най-удобното за вас положение. Облегнете се назад, настанете се комфортно и натиснете лоста вляво под седалката, за да запазите желаната от вас позиция.


Регулируеми подлакътници

Ергономичният стол REINA е проектиран да осигури удобство за всяка част на вашето тяло. За комфорта на ръцете отговарят широките подлакътници, които може да регулирате по два начина – по височина и с движение настрани. За да коригирате нивото им на височина, натиснете бутоните в основата им и преместете нагоре или надолу. За промяна на разстоянието между тях, трябва само да хванете горната част на подлакътниците и да ги преместите странично – навън или към вас.


Люлеещ механизъм

Удобните ергономични форми на REINA са допълнени от комфорта на регулируемия люлеещ механизъм. За да настроите силата на люлеене, използвайте въртящата ръчка в края на лоста, разположен вдясно под седалката. Ако искате да изключите функцията, трябва само да фиксирате стола в избрана позиция от лоста от другата страна.


Коригиране на височината

Моделът е с вграден газов амортисьор за регулиране на височината на седалката. Можете да променяте нейното ниво чрез лоста вдясно. Най-ниско седалката се намира на 43 см. над пода, а най-високо, може да я вдигнете до 53 см.


Здрава и стабилна основа

Ергономичният стол REINA е със здрава алуминиева основа и силиконови колела, които са нежни към твърдите подови настилки и не оставят следи или драскотини при движение. Стабилната база гарантира издръжливост при натоварване, а колелата ви осигуряват по-голяма мобилност и позволяват лесно да местите стола от едно на друго място.


Завъртане на 360°

Горната част на стола се върти на 360°, благодарение на което може да се обърнете, в която и да е посока, докато сте седнали. Така може бързо да се завъртите към шкафа с документите, без да се налага да ставате.


Максимално натоварване до 120 кг

Моделът е подходящ за хора с тегло до 120 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля, следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

7302
20 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
64 см
Материал
мрежа
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
102 - 112 см
Височина седалка от земята
43 - 53 см
Дължина облегалка
59 см
Дълбочина на регулируема седалка
46 - 50 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Диаметър на звезда
70 см
Коригиране на разстоянието между подлакътниците
Да
Ширина с подлакътници
65 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
68 x 43 x 76- Тегло- 20 кг.-

Вижте също и: