Ергономичен стол CORK - графит 14654
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол CORK - графит 14654

CORK е стилен и ергономичен стол, чиято визия лесно може да се впише в различен офис интериор. Моделът е изработен от висококачествени материали и предлага редица предимства като лумбална опора, регулируеми подлакътници, коригиране на позицията на облегалката и седалката.
460,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Характеристики на ергономичен стол CORK

  • Коригиране височина на седалка в диапазон 42 см – 48 см
  • Мултиблок механизъм - заключване в различни позиции
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране на дълбочина на седалка 49 см - 53 см
  • 4D подлакътници - регулиране на височина, ъгъл и разстояние между подлакътниците, изнасяне на падовете напред/назад
  • Регулируема лумбална опора
  • Силиконови колелца - подходящи за твърди настилки
  • Максимално натоварване - 130 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Елегантна визия и стил

Ергономичният стол CORK е стилен и универсален избор. Елегантната му визия го прави предпочитана мебел за различни помещения – лесен за комбиниране и сравнително компактен като размер. Изчистените му линии и дизайнерското решение гърбът също да е покрит с дамаска го правят особено подходящ за работен кът у дома. CORK предоставя всички необходими екстри за персонализиране – регулируеми подлакътници, коригиране позиция на облегалка и седалка, лумбална опора и други.


Качество и надеждна изработка

Ако изберете CORK, със сигурност ще се насладите на материали с високо качество и надеждна изработка. Меката и удобна седалка и облегалката са покрити с приятна на допир и лесна за поддръжка дамаска. Тя се отличава с допълнителна еластичност, която да осигури необходимата здравина и да предложи дълга и безпроблемна експлоатация. Цялостната надеждност на стола се допълва от основа тип звезда, завършена със силиконови колелца.


4D регулируеми подлакътници

4D подлакътниците ще ви принесат на ново ниво на персонализация. Моделът разполага с възможности за коригиране на опората за ръцете на практика във всички посоки. Промяната напред-назад се осъществява с едно движение чрез издърпване, а на ъгъла им посредством леко завъртане в желаната посока. Височината се променя чрез бутони под самите подлакътници. Разстоянието между тях може да коригирате чрез болтове, поставени под седалката, така че да е изцяло съобразено с вашите предпочитания. Едно е ясно, чрез множеството опции ще си гарантирате оптимален комфорт и ще прекарате приятни часове на своя работен стол.


Лумбална опора

Регулируемата лумбална опора се грижи за правилната позиция на гърба и кръста, като изцяло се съобразява с вашите предпочитания и стойка на тялото. Корекцията се осъществява лесно, чрез плъзгащ се палец, монтиран на гърба на облегалката.


Мултиблок механизъм

Ергономичният стол CORK ви позволява да променяте ъгъла на облегалката и седалката му според личните си предпочитания и да ги заключите в тази позиция благодарение на вградения мултиблок механизъм. Така няма да ви се налага да настройвате всеки път най-удобната за вас конфигурация. Но пък коригирането става изключително лесно, така че винаги можете да се върнете в изходна позиция, като използвате лоста под седалката.


Регулируем люлеещ механизъм

Ако имате нужда от бърза почивка в рамките на напрегнатия си ден, изпълнен със задачи, отпуснете се назад за кратко. CORK разполага с люлеещ механизъм, който се регулира по отношение на силата на движение. Чудесен начин да си откраднете няколко минути и да повишите тонуса си.


Промяна на дълбочината на седалката

Ергономичният стол CORK ви дава още една екстра – възможност за различна дълбочина на седалката. С леко изтегляне, по модела на автомобилните седалки, можете да коригирате с до 4 см пространството, на което седите. Следващо ниво на удобство, което ще превърне стола ви във ваша втора кожа.


Корекция на височината

Ако желаете да промените височината на стола си, това е лесно. Чрез лоста отдолу вдясно може да коригирате в диапазон от 6 см. Така в най-ниската си позиция седалката е на 42 см отстояние от земята. Тази функционалност е изключително полезна, в случай че столът се използва от повече от един човек.


Въртене на 360°

Благодарение на въртенето на 360° получавате пълен контрол над работното си място, независимо колко е голямо то. Динамично ежедневие? Няма проблем. Вие сте навсякъде за части от секундата – на телефона, до шкафа с важни документи или просто до втория си монитор.


Стабилна основа

Основата на стола, тип звезда, е полипропиленова и осигурява необходимите стабилност и здравина. Безпроблемната експлоатация се гарантира и от силиконовите колелца, които правят CORK безшумен и не надраскват твърдите настилки.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Ергономичен стол CORK е способен да издържи на натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14654
21.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Ширина
68 см
Материал
дамаска
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
100 - 106 см
Височина седалка от земята
42 - 48 см
Дължина облегалка
58 см
Дълбочина на регулируема седалка
49 - 53 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
68 см
Коригиране на разстоянието между подлакътниците
Да
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 37 x 91- Тегло- 21.5 кг.-