Президентски офис стол Carmen 7584 - черен 14668
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7584 - черен 14668

Ергономичният офис стол Carmen 7584 е чудесен избор за всяко работно място. Неговият изчистен дизайн предлага комфорт и надеждно качество. Освен със съвременна визия, той ще ви спечели с големия брой екстри, които притежава - лумбална опора регулируеми подлакътници и механизъм за заключване в различни позиции са само една част от тях.
504,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни параметри:

  • Механизъм тип мултиблок за заключване в различни позиции
  • 2D регулируем подглавник
  • 3D регулируеми подлакътници
  • Регулируема лумбална опора
  • Регулиране в дълбочина на седалката (48-52 см)
  • Коригиране във височина (109-118 см)
  • Материал: дамаска, мрежа
  • Полипропиленова основа тип звезда
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда настилка
  • Максимално натоварване: 130 кг
  • Още подробности ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

 


Стилен и функционален

Със своята изчистена, модерна визия и множеството си възможности ергономичният офис стол Carmen 7584 е подходящ за широк диапазон от приложения. Идеално се вписва както в бизнес среда, така и в домашни условия. Седалката и подглавникът са покрити с висококачествена дамаска с висока издръжливост. Облегалката пък е от еластична мрежа, която създава приятно усещане и не спарва дори и при високи температури. Подлакътниците и основата са полипропиленови, което носи визуална завършеност на модела. Интересен акцент представлява лумбалната опора с металически блясък. Наред със своите безспорни визуални качества, този офис стол ще ви спечели с богатия набор от функции – регулируеми подглавник и подлакътници, лумбална опора, промяна дълбочината на седалката и други.


2D регулиране на облегалката за глава

Столът разполага с 2D регулируем подглавник. Благодарение на чупеща се основа може да промените неговата височина, а чрез бутони да постигнете ъгъл, който е най-здравословен за вашето тяло. Опората за главата е покрита с мрежа, която не позволява спарване дори и при продължителен престой.


3D регулируеми подлакътници

3D регулируемите полипропиленови подлакътници дават пълна свобода да създадете идеален комфорт за ръцете си. Височината им се регулира с едно натискане на бутоните, намиращи се от отдолу. Промяната на ъгъла и корекцията напред-назад пък се осъществяват чрез издърпване.


Лумбална опора

Моделът има лумбална опора, която се регулира във височина така, че да създаде максимално удобство. Освен основната си функция – да поддържа оптимална стойката ви, в случая тя има и чисто дизайнерска роля. Благодарение на алуминиевия си отблясък представлява интересен акцент.


Мултиблок механизъм

Механизмът на Carmen 7584 е от типа мултиблок, т. е. позволява фиксирането му в различни позиции на седалка и облегалка. Корекцията се извършва чрез лоста вдясно. Така за секунди може да пригодите стола си спрямо личните ви предпочитания и също толкова бързо да го върнете в изходна позиция, ако това се налага.


Люлеещ механизъм

Вграденият механизъм дава възможност да се отпуснете за кратка почивка по време на натоварения ден. Функцията люлеене се активира лесно, чрез лоста вдясно. Също толкова бързо може да я изключите и да се върнете към належащите си задачи.

 


Регулиране на седалката в дълбочина

За да гарантира още по-високо ниво на комфорт, седалката на модела се регулира в дълбочина. Корекцията се извършва с натискането на палец встрани на седалката, а диапазонът на промяна е от 48 до 52 см.


Промяна на височината

Carmen 7584 има възможност за промяна на общата височина в рамките на до 9 см. Така може лесно да го персонализирате и настроите според своята височина и предпочитания с едно движение посредством лоста вдясно. В най-ниската си позиция седалката се намира на 41 см от земята. Опцията е полезна и в случай че столът се използва от повече от един човек.


360-градусово въртене

Свободата на движение на 360 градуса и в двете посоки позволява на седящия да изпълнява задачите си, без да се налага да става. Това ви пести ценно време и не ви разсейва излишно.


Безшумно придвижване

Основата тип звезда, изработена от полипропилен, осигурява необходимата стабилност на стола и едновременно с това допълва цялостната визия на модела. Колелцата са силиконови и гарантират лесното и безшумно придвижване без надраскване на настилката. Това ги прави особено подходящи за помещения с твърди настилки.


Максимално натоварване: 130 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14668
18.80 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
60 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
109 - 124 см
Височина седалка от земята
41 - 50 см
Дължина облегалка
68 см
Дълбочина на регулируема седалка
52 - 48 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
66 см
Ширина с подлакътници
63 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62 x 32 x 69- Тегло- 18.8 кг.-