Ергономично детско бюро Carmen CR-0806 - синьо 11677
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономично детско бюро Carmen CR-0806 - синьо 11677

Ергономичното детско бюро Carmen CR-0806 е модел с регулируема височина. С помощта на малка ръчка (манивела) плотът може да се вдигне до 70 см. над земята, или да се свали най-ниско до 49 см. Бюрото е изработено от плот в бял цвят и метална основа в различни цветове, което го прави подходящо както за момчета, така и за момичета.
344,16 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерно решение за детската стая

Бюрото Carmen CR-0806 е идеален начин да накарате вашето дете да не стои прекалено дълго време седнало на стола. Височината на плота може да се регулира в рамките от 49 до 70 см над земята. Благодарение на това детето може да пише домашните си, да рисува или да играе на компютъра изправено, вместо да е седнало в продължение на часове и да се изгърбва. Повдигащият механизъм позволява също да регулирате височината на бюрото и според промените в ръста на вашето дете. Плотът се вдига и сваля лесно с помощта на въртене на малка ръчка встрани, без нужда от електрическо захранване.


Висококачествена изработка

Регулируемото бюро Carmen CR-0806 е със здрава основа от праховобоядисан метал. Краката могат да бъдат нивелирани, за да стои стабилно и да се избегне клатене поради наклон на пода. Плотът е изработен от ПДЧ в бял цвят със заоблени и устойчива на влага повърхност. Моделът се предлага в 2 разновидности – с розова база или синя, което го прави подходящ за момичета и момчета.

 


Кука за закачане

С ергономичното детско бюро Carmen CR-0806 вашето дете ще има избор дали да го използва седнало, или изправено, за да се чувства възможно най-удобно. Още едно предимство на модела е куката за закачане на раница, разположена от едната страна на плота. Така чантата от училище вече няма да заема излишно място на някой шкаф или на пода, а учебниците и тетрадките в нея ще са винаги под ръка на детето.

 


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на ергономичното бюро са компактно опаковани за по-удобно и безопасно транспортиране. Моделът се сглобява бързо и лесно с помощта на приложените към него инструкции.

 


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11677
24 kg
Техническо описание
Ширина
60 см
Материал
пдч
Крака - материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
40 кг
Дължина
88 см
Нивелиращи се крака
Да
Регулируема височина
49 -70 см
Дебелина на плот
18 мм
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
18.5 x 69.5 x 89.5- Тегло- 24 кг.-