Бар маса MONTANA - бук 12719
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бар маса MONTANA - бук 12719

Бар маса MONTANA е идеално решение за всички, които искат да създадат модерен трапезен кът у дома или за обзавеждане на заведения. Моделът е с голям МДФ плот (140 х 75 см.) и здрави крака от праховобоядисан метал. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.
597,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стил, стабилност и здравина

Бар масата MONTANA е съвременен модел, изработен от висококачествени материали. Нейният правоъгълен плот с размери 140 х 75 см е направен от МДФ, а краката са изработени от праховобоядисан метал, което гарантира стабилност на масата. MONTANA е чудесен избор за обзавеждане на заведения, както и за дома на тези, които често хапват набързо и предпочитат бар маса и столове, вместо традиционната трапезария. Тя е компактна, но същевременно достатъчно голяма, за да е практична за хранене. Комбинацията от черен и дървесен цвят й позволява лесно да се впише в различен интериор.

 


Завършена комбинация

Бар масата MONTANA е с височина 105 см, което ви позволява да я съчетаете с високи модели бар столове, както и такива с газов амортисьор. Тя се съчетава чудесно с бар стол NEVADA и Carmen 3083.

Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар масата MONTANA се изпраща разглобена и добре опакована, както повечето мебели, за да се избегнат повреди при транспортирането и доставката. Към нея ще получите подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12719
34.30 kg
Техническо описание
Материал крака
Праховобоядисан метал
Дължина маса
140 см
Ширина маса
75 см
Височина маса
105 см
Дебелина на плот
30 мм
Материал плот
Мдф - естествен фурнир
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
30 x 50 x 140- Тегло- 34.3 кг.-

Вижте също и: