Табуретка с колелца Carmen 3067 - бял 3048
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Табуретка с колелца Carmen 3067 - бял 3048

Табуретка с колелца 3067 от серия бар столове Carmen е практично и удобно решение за офис помещения и за дома. Седалката е изработена от еко кожа, а хромираната база е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.
106,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стилен дизайн, комфорт и компактни размери

Табуретка с колелца Carmen 3067 се отличава със стилния си дизайн, който се вписва във всякакъв вид помещения и интериор. Приложението ѝ е изключително широко – можете да я аранжирате както в офиса като допълнителен стол, така и в дома – в трапезарията, кухнята, хола и дори в спалнята пред тоалетката ви. Седалката е омекотена и е облицована с нежна еко кожа. Ниска облегалка допълва комфорта ви и придава завършен вид. Хромираната база е здрава и издръжлива на натоварване. Табуретка Carmen 3067 разполага с колелца, които ви осигуряват максимална свобода на движение. Механизмът за регулиране на височината посредством газов амортисьор ви позволява да фиксирате стола съобразно височината на останалите мебели. Стол Carmen 3067 е съвременно удобно решение, което ви предоставя разнообразни възможности за съчетание.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един бар стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия бар стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

3048
5.60 kg
Техническо описание
Височина
59 - 74 см
Дълбочина
44 см
Ширина
38 см
Тип стол
Бар стол
Дълбочина седалка
38 см
Височина седалка от земята
49 - 64 см
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
38 см
Коригиране на височината
Да
Материал - седалка
Еко кожа
Материал - крака/база
Хром
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
45 x 18 x 43- Тегло- 5.6 кг.-

Вижте също и: