Бар стол MERTON - сив CM 14991
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бар стол MERTON - сив CM 14991

MERTON е бар стол с удобни подлакътници. Краката му са изработени от праховобоядисан метал за елегантна визия, а седалката и облегалката от висококачествена дамаска.
230,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Елегантна и модерна визия

Бар столът MERTON ще ви спечели със своята изчистена и модерна визия. С елегантната си осанка моделът е подходящ за широк набор от приложения. Седалката му е мека и комфортна благодарение на допълнителния пълнеж. За удобството на седящия се грижат и високата облегалка с естествена извивка, както и подлакътниците, които осигуряват спокойствие и почивка на ръцете. Цялостният стил на MERTON се завършва от семпла стабилна основа, снабдена с допълнителна опора за краката.


Висок клас материали

Столът е изработен от най-висок клас материали, гарантиращи неговата дългосрочна и безпроблемна експлоатация. Дамаската, покриваща горната му част, е качествена и приятна на допир. Краката на MERTON са от праховобоядисан в черно метал и му придават необходимата здравина и надеждност.


Перфектната комбинация

Ако сте харесали бар столовете MERTON и търсите подходящ аналог сред трапезните – имате късмет. Мебели Carmen ви предлагат модела BARNET. Така ще се радвате на пълна хармония в дизайна на трапезарията си, избирайки удобни и стилни мебели.


Стабилност и издръжливост до 100 кг

MERTON е модел със здрава и стабилна основа, която може да издържи максимално натоварване до 100 кг. За да сте сигурни, че столът отговаря на вашите нужди, винаги обръщайте внимание на характеристиката за допустима тежест и спазвайте оказаното ограничение за дълга и безпроблемна употреба.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столът MERTON се изпраща внимателно опакован в разглобен вид, за да се избегнат повреди при транспортирането. В кашона ще намерите приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14991
8.50 kg
Техническо описание
Височина
108 см
Дълбочина
54 см
Ширина
54 см
Материал
дамаска
Тип стол
Бар стол
Дълбочина седалка
41 см
Височина седалка от земята
76 см
Дължина облегалка
35 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
38 см
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
49 x 57 x 74- Тегло- 17 кг.- К-во единици- 2 бр.