Бар стол LAZIO - жълт 15311
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бар стол LAZIO - жълт 15311

LAZIO е удобен и практичен модел, изработен от седалка и облегалка от първокачествена дамаска, а основата е от праховобоядисан метал. Със своя стилен дизайн, удобни подлакътници и допълнителна опора за краката, той е чудесно попълнение както за стилни заведения, така и за интериора у дома.
237,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Уют и стил

Независимо дали обзавеждате заведение или дома си, бар стол LAZIO ще внесе неповторим уют и елегантност. Наред с обичайните приложения на подобни модели, общата височина от 96 см го прави особено подходящ избор за бар плота вкъщи. Горната част на стола е широка и с приятни извивки, покрита е с висок клас дамаска, с висока износоустойчивост и лесно почистване. Моделът разполага и с подлакътници, които ви предоставят допълнителен комфорт. Стабилната метална основа, праховобоядисана в черно, внася необходимата надеждност и здравина. А за да се чувствате съвсем удобно,LAZIO ви предоставя и допълнителна опора за краката. За вас остава само да се отпуснете с чаша кафе и да се насладите на любимото си списание.


Перфектното съчетание

Класната визия на вашия дом е наша грижа. Част от каталога на мебели Carmen е трапезният стол LATINA, който има идентичен дизайн. Така, съчетавайки го с бар стола LAZIO, ще се радвате на завършен интериор, доставящ истинска наслада на ценителите на дизайна.


Стабилност и издръжливост до 100 кг

LAZIO е модел със здрава и стабилна основа, която може да издържи максимално натоварване до 100 кг. За да сте сигурни, че столът отговаря на вашите нужди, винаги обръщайте внимание на характеристиката за допустима тежест и спазвайте оказаното ограничение за дълга и безпроблемна употреба.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столът LAZIO се изпраща внимателно опакован в разглобен вид, за да се избегнат повреди при транспортирането. В кашона ще намерите приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15311
7.50 kg
Техническо описание
Височина
96 см
Дълбочина
51 см
Ширина
54 см
Материал
дамаска
Тип стол
Бар стол
Дълбочина седалка
42 см
Височина седалка от земята
68 см
Дължина облегалка
28 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
37 см
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
50 x 50 x 70- Тегло- 15 кг.- К-во единици- 2 бр.