Холна маса DAREK 1 - сива 14703
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса DAREK 1 - сива 14703

DAREK 1 е компактна холна маса с модерен дизайн. Плотът е изработен от керамика и закалено стъкло, а основата от праховобоядисн метал. Висока 50 см, тя може да бъде поставена като помощна маса от едната страна на вашето любимо кресло или до всяко модерно канапе, като добави стил в интериора. Холни маси DAREK 1, 2 и 3 предлагат идентичен дизайн в различни размери и могат да се комбинират заедно перфектно.
302,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Елегантен и изчистен дизайн

Холна маса DAREK 1 се отличава с елегантна и изчистена визия. Плотът, комбинация от керамика и закалено стъкло, е с диаметър 40 см. Благодарение на това моделът представлява оптимален баланс между големина, функционалност и компактност. Дизайнът на DAREK 1 се допълва от интересни като форма праховобоядисани черни крака, които правят масата чудесен акцент за всеки дом. DAREK 1 е висока 50 см и е чудесно решение за помощна маса до меко кресло или диван, или просто като интересен акцент.


Перфектна комбинация

В каталога на мебели Carmen може да откриете още 2 модела от серията DAREK – 2 и 3, които са с идентична визия и се допълват перфектно. Така може лесно да създадете цялостен дизайн на помещението, което обзавеждате.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14703
12.50 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Височина маса
50 см
Дебелина на плот
11 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6 x 46 x 46- Тегло- 4.5 кг.-
Диаметър маса
40 см
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
52 x 30 x 30- Тегло- 8 кг.-