Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-123 - черна 14882
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-123 - черна 14882

Повдигащата рамка за бюро Carmen CR-123 осигурява по-здравословна офис среда. Промяната между седнало и изправено положение намалява напрежението в гърба и подобрява кръвообращението. Благодарение на вградения панел за управление лесно може да регулирате височината с натискането на един бутон и да запаметите до 3 различни позиции. Металната основа на повдигащата рамка осигурява стабилност и издръжливост.
979,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Ключови характеристика на рамката за регулируемо бюро Carmen CR-123:

  • Регулиране на височината от 69 см до 118 см
  • Възможна дължина на плота от 120 см до 200 см
  • Възможна ширина на плота от 60 см до 80 см
  • Нивелиращи се крака
  • Панел за управление с дисплей
  • Възможност за запаметяване на 3 различни позиции/височини
  • Сензор за защита от сблъсък
  • Скорост при движение: 32 мм/секунда
  • Ниво на шума: < 50 dB
  • Волтаж:100V - 240V
  • Максимално натоварване: 100 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Предимства на повдигащата рамка за регулируемо бюро Carmen CR-123

Уверете се в удобството на регулируемите крака за бюро Carmen CR-123, които ви позволяват да работите седнали или изправени по всяко време на деня, щом усетите нужда да се раздвижите. Благодарение на вградения електромотор можете лесно да регулирате височината в диапазон от 69 см до 118 см. Идеален спътник в борбата със заседналия начин на живот. Независимо дали обзавеждате корпоративен офис, или този у дома, повдигащата рамка за бюро Carmen CR-123 осигурява комфорт и повишава производителността по време на работния ден.


Качествена изработка и елегантен дизайн

Регулируемите крака за бюро Carmen CR-123 предлагат модерно решение за офис обзавеждане, което с изчистения си дизайн се вписва безпроблемно в различни интериори. Те са изработени от стабилен метал, праховобоядисан в черно и издържат на натоварване до 100 кг. Възможната дължина на плота, който да се постави върху тях е в диапазон 120 см - 200 см.


Лесно управление

Височината на рамката може да се регулира бързо и без усилие с помощта на панел за управление. Повдигайте или сваляйте бюрото чрез бутони, обозначени със стрелки. Променящата се височина може да видите на дисплея. За по-голямо удобство моделът ви позволява да запаметите три различни позиции на височина, които да достъпвате лесно от бутони с цифри. Друго предимство е алармата, която може да настроите, за да ви напомня на определен период от време да се изправяте.


Сензор за защита от сблъсък

Снабдена със специален сензор, рамката Carmen CR-123 спира автоматично, ако усети, че има опасност повърхността да се сблъска с предмет, докато регулирате височината.Тази функция осигурява спокойствие, особено за тези, които работят от вкъщи с малки деца или са заобиколени от различни офис мебели.


Безшумно движение

Електрическият повдигащ механизъм на Carmen CR-123 осигурява плавно движение нагоре и надолу със скорост 32 мм/секунда. Това позволява бързо регулиране на желаната височина, а ниското ниво на шум (под 50 dB) гарантира минимално неудобство за околните.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на повдигащата рамка за ергономично бюро са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Моделът се сглобява бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14882
32 kg
Техническо описание
Материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
100 кг
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
69-118 см
Ниво на шум
50 dB
Запаметяване на позиции
3 различни височини
Панел за управление
Да
Скорост
32 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Аларма
Да
Възможна ширина на плота
60 - 80 см
Възможна дължина на плота
120 - 200 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
20.5 x 25 x 114.5- Тегло- 32 кг.-