Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-225 - бяла 14883
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-225 - бяла 14883

Повдигащата рамка Carmen CR-225 регулира свободно височината на бюрото в диапазона 62-127см. Запаметява до 3 позиции, които може да превключвате от панела за управление. Сензорът против сблъсък автоматично усеща препятствията и предотвратява надрасквания. Рамката с регулируема височина е снабдена и с аларма, която ви напоня да се изправяте по-често по време на работния ден.
979,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Ключови характеристики на повдигащата рамка за регулируемо бюро Carmen CR-225:

  • Регулиране на височината от 62 см до 127 см
  • Съвместима дължина на плот от 120 см до 180 см
  • Съвместима ширина на плот от 60 см до 80 см
  • Нивелиращи се крака
  • Удобен за потребителя контролен панел с вграден дисплей
  • Три програмируеми позиции на височината за бързи настройки
  • Сензор за защита от сблъсък за допълнителна безопасност
  • Скорост на придвижване: 35 мм/секунда
  • Ниско ниво на шум: < 50 dB
  • Напрежение: 100V - 240V
  • Максимален капацитет на натоварване: 100 kg
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Подобрете работното си място с повдигаща рамка

Усетете несравнимото удобство и адаптивността на краката за регулируемо бюро Carmen CR-225. Превключвайте безпроблемно между седнало и изправено положение - това ще повлияе положително на стойката ви и ще разнообрази ежедневния работен процес. Задвижвана от интегриран електрически двигател, тази повдигаща рамка без усилие адаптира височината на бюрото, варираща от 62 см до 127 см. Независимо дали работите в корпоративен офис или в обособено пространство у дома, тази повдигаща рамка не само влияе положително на здравословното състояние - тя е катализатор за повишена продуктивност.


Изработка и дизайн

Краката за регулируемо бюро Carmen CR-225 въплъщават съвременен дизайн, който без усилие се вписва в различни интериори. Изработени с прецизност от издръжлив метал с прахово покритие, те гарантират стабилност. Техният модернистичен дизайн допълва различни офис стилове, създавайки среда, която е не само ефективна, но и визуално приятна. Подходящи са за плот с ширина 60 см до 80 см и дължина от 120 см до 180 см.


Удобен панел за управление

Безпроблемно навигирайте регулирането на височината на рамката с интуитивния контролен панел. Настройвайки височината с помощта на бутоните със стрелки, на дисплея ще виждате как се отразява промяната. За максимално удобство този модел ви позволява да запаметите три различни позиции на височина, достъпни с едно докосване на номерираните бутони. Вградената функция за аларма служи като деликатно напомняне за кратки почивки и промени в позата, насърчавайки динамиката в работния режим.


Сензор за защита от сблъсък

Рамката за бюро Carmen CR-225 е подсилена с усъвършенстван сензор за защита от сблъсък. Тази функция гарантира, че ако има потенциален риск от сблъсък по време на регулирането на височината, сензорът се намесва, като безпроблемно спира движението. Тази допълнителна защита е особено полезна за работещите в общи офис пространства или от вкъщи и има малки деца наблизо.


Движение без шум

Carmen CR-225 разполага с почти безшумни настройки благодарение на електрическия повдигащ механизъм. Работейки със скорост на движение от 35 мм/секунда, можете без усилие и напълно безшумно да настроите височината на бюрото си до съвършенство, без да нарушавате хармонията на работното място.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на повдигащата рамка за ергономично бюро са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Моделът се сглобява бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14883
31.20 kg
Техническо описание
Материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
100 кг
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
62-127 см
Ниво на шум
50 dB
Запаметяване на позиции
3 различни височини
Панел за управление
Да
Скорост
35 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Аларма
Да
Възможна ширина на плота
60 - 80 см
Възможна дължина на плота
120-180 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
21.5 x 25 x 95- Тегло- 31.2 кг.-