Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-114 F - бяла 14880
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-114 F - бяла 14880

Carmen CR-114 F е стабилна метална основа за ергономично бюро. Тя има повдигащ електрически механизъм, който регулира височината в диапазон 71-121 см. Краката за регулируемо бюро разполагат и с удобен панел за управление, чрез който лесно да навигирате желаната височина.
712,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Ключови характеристики, които отличават Carmen CR-114-F:

  • Регулиране на височината от 71 см до 121 см
  • Съвместима дължина на плота от 110 см до 160 см
  • Съвместима ширина на плота от 50 см до 80 см
  • Нивелиращи се крака
  • Удобен контролен панел
  • Скорост на движение: 25 мм/секунда
  • Ниско ниво на шум: < 50 dB
  • Волтаж: 100V - 240V
  • Максимален капацитет на натоварване: 70 kg.
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-114 F

Открийте несравнимия комфорт на повдигащата рамка за регулируемо бюро Carmen CR-114 F. Превключвайте безпроблемно между седнало и изправено положение през целия ден - това ви дава възможност да останете активни и ангажирани през работния процес. Задвижвани от вграден електромотор, краката за регулируемо бюро ви позволяват без усилие да персонализирате височината на работното си място, варираща от 71 см до 121 см. Независимо дали обзавеждате модерен корпоративен офис, или работен кът у дома, тази повдигаща рамка осигурява не само комфорт, но и повишава нивото на продуктивност.


Висококачествена изработка и съвременен дизайн

Повдигащата рамка Carmen CR-114 се отличава с модерен дизайн, който се интегрира без усилие в различни интериори. Изработена от стабилен праховобоядисан в черно метал, тя гарантира издръжливост във времето. Спокойно може да поставите плот с дължина, варираща от 110 см до 160 см и ширина в диапазон 50 см - 80 см.


Интуитивно управление

Регулирането на височината на рамката е лесно с помощта на удобния за потребителя панел. Навигирайте без усилие през настройките за височината с помощта на бутоните със стрелки.


Безпроблемно и тихо регулиране

Насладете се на спокойствието на плавните и почти безшумни настройки благодарение на електрическия повдигащ механизъм на рамката Carmen CR-114-F. Със скорост на движение от 25 мм/секунда можете бързо да адаптирате височината на бюрото си спрямо предпочитанията си, без да смущавате околните, тъй като нивото на шум на рамката е под 50 dB.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на повдигащата рамка за ергономично бюро са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Моделът се сглобява бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14880
22.70 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
70 кг
Нивелиращи се крака
Да
Колони
2 степени
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
71-121 см
Ниво на шум
50 dB
Панел за управление
Да
Скорост
25 мм/сек
Възможна ширина на плота
50-80 см
Възможна дължина на плота
110-160 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
21.5 x 24.5 x 113.5- Тегло- 22.7 кг.-