Подвижна регулируема маса за лаптоп Carmen CR-025 - черна 15116
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Подвижна регулируема маса за лаптоп Carmen CR-025 - черна 15116

Регулируемата маса за лаптоп Carmen CR-025 има електрически механизъм, чрез който се променя височината на плота в диапазона от 65 см до 103 см от земята. Това се случва лесно, благодарение на панела за управление. Плотът е изработен от ПДЧ материал, а основата от стабилен праховобоядисан метал. Моделът разполага и с дискретни колелца, което го прави мобилен и практичен.
345,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни параметри на Carmen CR-025

  • Панел за управление
  • Регулируема височина 65-103 см
  • Скорост на движение 30 мм/сек
  • Ниво на шум:< 50 dB
  • ПДЧ плот с дебелина 16 мм
  • Максимално натоварване 20 кг
  • Праховобоядисана метална основа

Свобода и удобство

Подвижната регулируема маса за лаптоп Carmen CR-025 ще ви даде свобода и удобство. Независимо дали ще я ползвате вкъщи или на работното място ще се радвате на компактна мебел със семпъл дизайн. Моделът разполага с вграден електрически механизъм за регулиране на височината в диапазон от цели 38 см (от 65 до 103 см), което ви осигурява поле за творчество в различни позиции.


Висококачествена изработка

Високата надеждност на модела се допълва от качествените материали, използвани за неговата направа. Плотът е изработен от ПДЧ с дебелина 16 мм и покритие с висока износоустойчивост. Основата е от праховобоядисан метал и гарантира здравината на цялата конструкция с обща товароносимост от 20 кг. Carmen CR-025 разполага и с дискретни колелца, които правят масата лесноподвижна и едновременно с това естетически издържана.


Интуитивно управление

Без особени усилия, само с едно натискане на стрелките надолу-нагоре може да регулирате височината на масата (65-103 см). Така тя бързо ще отговори на вашите потребности и ще ви подкрепи в реализацията на текущите ви задачи. Дори ако решите да се отпуснете на фотьойла или спалнята, това не значи, че трябва да прекъсвате работата си – чудесно, нали?


Дискретно и плавно движение

Тъй като знаем колко е важно да не се разсейвате или пък да не нарушавате дейността на околните, масата Carmen CR-025 разполага с дискретен и плавен механизъм. Нивото на шум е < 50 dB, а скоростта на движение е 30 мм/сек.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на подвижната регулируема маса за лаптоп Carmen CR-026 са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Сглобява се бързо и лесно с няколко стъпки, без да са ви необходими специални инструменти. По желание може да добавите допълнителни аксесоари към него, които може да разгледате в таб аксесоари.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15116
16.50 kg
Техническо описание
Ширина
40 см
Материал
пдч
Крака - материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
20 кг
Дължина
70 см
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
65 - 103 см
Ниво на шум
50 dB
Панел за управление
Да
Дебелина на плот
16 мм
Скорост
30 мм/сек
Колелца
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
18.5 x 48 x 85- Тегло- 16.5 кг.-