Работен офис стол SMART - бял AS 5613
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол SMART - бял AS 5613

SMART е работен офис стол с високо качество и нестандартен дизайн. Той е комфортен и практичен модел с възможност за коригиране на височината, регулируем люлеещ механизъм и удобни дръжки в задната част на облегалката.
334,08 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Отличителна визия и впечатляващо удобство

Работният офис стол SMART ще ви впечатли с разчупена визия и удобство. Облегалката му се отличава със специфична форма и остри линии, а погледнат отзад столът е още по-интересен, поради ефектния дизайн на гърба. Неговата голяма седалка е изработена от еко кожа и дебел пълнеж. Облегалката му e твърда, но гъвкава и изключително удобна, благодарение на нейните извивки, които обгръщат гърба и му осигуряват опора и комфорт.


Коригиране на височината

Работният офис стол SMART може да бъде регулиран по височина, така че да отговаря на вашия ръст. За целта използвайте лоста под седалката, за да я вдигнете или спуснете. Нейната височина от земята може да варира от 46 до 56 см.


Регулируем люлеещ механизъм

За да се наслаждавате на комфорт по време на работа, работният офис стол SMART има регулируем люлеещ механизъм. Той се активира, чрез издърпване на лоста под седалката навън, а от въртящият механизъм в основата на седалката можете да настроите силата на люлеене според вашите предпочитания и тегло.


Практични дръжки

Едно от първите неща в работния офис стол SMART, което ще грабне вниманието ви е мостът от задната страна, който свързва седалката и облегалката. В горната си част, той завършва с две удобни и практични дръжки, които може да използвате за поставяне на чанта или връхна дреха. Така всичко си е под ръка и няма нужда да оставяте вещите си по бюрото или да се разхождате до закачалката.


Здрава основа с колелца или тапи за статичност

Базата на работния офис стол SMART е изработена от здрав и качествен полипропилен в бял цвят, който придава свеж вид. Колелцата на основата позволяват да се придвижвате лесно и бързо, докато сте седнали, а черният им цвят прикрива следите от замърсявания по тях и създава приятен контраст.

По желание можете да закупите допълнително тапи за статичност и да замените колелата с тях, ако предпочитате столът да бъде неподвижен, в случай че работата ви изисква по-голяма прецизност. 


Завъртане на 360°

С работния офис стол SMART може да наблюдавате всичко случващо се около вас, без да се налага да ставате. Това е възможно благодарение на завъртането на 360 °, което ви дава свобода да се обърнете във всяка посока по всяко време.


Максимално натоварване до 100 кг.

Работният офис стол SMART е разработен да функционира безпроблемно при натоварване до 100 кг. За да сте напълно удовлетворени от своя нов стол, винаги го избирайте като се съобразявате с неговото максимално натоварване.


Опаковка и монтаж

Всички офис столове се доставят внимателно опаковани в разглобено състояние. В кашона ще намерите приложени инструкции за монтаж и демонтаж, както и списък на съставните части. Моля следвайте инструкциите, за да избегнете повреди, причинени от неправилен монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

5613
15.25 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
61 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Цялостна височина
92 - 102 см
Дълбочина седалка
49 см
Височина седалка от земята
46 - 56 см
Дължина облегалка
46 см
Коригиране височина
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Spring-head mechanism - за регулиране на височината и застопоряване в изправена позиция
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
45 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
68 x 65 x 44, Тегло: 30.5 кг., К-во единици: 2 бр.

Вижте също и: