Офис стол Carmen 6080-1 - черен 577
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Офис стол Carmen 6080-1 - черен 577

Офис стол 6080-1 от серията офис столове на Carmen е семпъл и изчистен модел, изработен от черна еко кожа.
201,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Класически дизайн в съчетание с удобство и практичност

Офис стол Carmen 6080-1 е практичен избор на достъпна цена. Седалката и облегалката са изработени от еко кожа, която се поддържа бързо и без усилия. Базата и подлакътниците са полипропиленови. Работен стол Carmen 6080-1 има изчистена, но стилна визия и подчертано класически дизайн. Той ще осигури добри условия за работа, творчество и други дейности, защото е създаден с любов и грижа за стоящия. Снабден е с механизъм за регулиране на височината, благодарение на който вие ще можете да нагласите стола спрямо собствения си ръст и съобразно останалите мебели. Избирайки офис стол Carmen 6080-1, вие залагате на високо качество, класа и незаменимо удобство.


Нека и ръцете си почиват

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.


Коригиране на височината

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия офис стол благодарение на вградения газов механизъм. С негова помощ и може да настроите стола спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашия ръст. За целта използвайте лоста вдясно под седалката и регулирайте височината според вашите предпочитания, за да постигнете максимален комфорт.


Без ограничения в движението

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.


Почувствай свободата на движение

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.


Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

577
12.60 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
52 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Офис стол
Материал серия
Vivid
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
88 - 98 см
Дълбочина седалка
43 см
Височина седалка от земята
40 - 50 см
Дължина облегалка
48 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Не
Тип механизъм
Газов механизъм за регулиране на височината
Диаметър на звезда
54 см
Ширина с подлакътници
60 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
51 x 28 x 58- Тегло- 12.6 кг.-

Вижте също и: